Bebisbg34 Kader-cevahir senın kızın kagitları geldmı kımlık işleri nasıl oldu alman vatandşmı oldu benm kagitlar gelmedi henüz
Kader-cevahir Bebisbg34 çifte vatandaş olma durumu varmış şu an galiba olursa çifte vatandaş olmazsa alman vatandaşı olacak
Bebisbg34 Kader-cevahir kaç senedir burdasınız siz neye göre oluyor ben bulgar vatandaşıyım eşimde türk ama 5sene oturumu var bır senedirde burdayım benmkı ne olur sence merak ettm valla
Kader-cevahir Bebisbg34 eşim burda doğma büyüme ben 1,5 yıl oldu geleli ama inan hiç bilmiyorum neye bağlı
Bebisbg34 Kader-cevahir hadı hayırlısı olsun insallah bakalım benmde daha kagit magit gelmedide merak ettm dedm bı bendemı uzun sürdü acaba diye 🫣
Kelebekmisaliihayat mavikalpvemavikalp hepsini yazmışsınız 😅 ben de 37 oldum, yavaştan başlayacağım bunlara
Kader-cevahir Bebisbg34 ilk günlere göre daha iyi alışmaya başladı iyice bazen gaz sancıları oluyor onun dışında sorun yok seninki nasıl
Bebisbg34 Kader-cevahir aynı benmde idare ediyor daha yenı bı aylık oldukta düzene giremedik bi bi iyiyse bi başlıyo bazen cok aglamalari🫣 alısıcaz herhalde senın ne kadar oldu
Kader-cevahir Bebisbg34 42 günlük oldu benimkide 1 ay boyunca ağladı resmen benimki daha 2 haftadır sakin şükür
Bebisbg34 Kader-cevahir yok hep ayaktayız bn cok uykusuzum bıde malesef şöylenuzun uzunnnn dınlenemedım hiç hep yarm yamalk uyku sende aynı dmı🫣 uykuları senınknın nasıl koydugum yerde hala ıyanyo cınkı benım
Kader-cevahir Bebisbg34 benimkide çok zor uyuyor ayağımda sallıyorum dalıyor biraz bırakınca yine uyanıyor ama ilk zamanlara göre daha iyi gündüz çok zor uyuyor gece daha iyi
Bebisbg34 Kader-cevahir ay sendemı alıstırdın ayaga bende alıstırdım sımdı annem varda rahatım sonra napcam bılmem iş güc yapablyonmu😅