Bebisbg34 Kader-cevahir evet biraz uzun sürdü o isler burdan kagit gelmesi bilmem ne baya sürdü sonra türkiyeden randevu alması uzun sürdü anca nisana cıktı🤦🏼♀️ Ekstra dogum icin diye kagitlarda ayarlamıştık
hellomama İlk gebeliğimde bütün tuşlara basmıştım bana mısın demedi oğlum şimdi kızımda 32. Haftada başlayacağım 😂
Kader-cevahir Bebisbg34 bende son vakit getireyim dedim ama uzun sürecek işlemler diye hiç girmedim o işe ama ilk başların bu kadar zor olduğunu bilseydim erken başlar getirtirdim
Bebisbg34 Kader-cevahir evet cok zor valla ama suan butun randevular acık diye biliyorum da burdan zor olyo işte burdan termin gelmsi zor yoksa kagitlari internetten cıkartip gönderiyosun bıdaha termin veriyolar landarsamt yapiyo
Kader-cevahir Bebisbg34 2 ay sonra Türkiye ye gideceğim artık bir daha çocuk düşünürsem erken başlarım bu işlere
Kader-cevahir Bebisbg34 her gün farklı genel olarak yorucu benim kız zor biraz yerde falan hiç durmuyor hep temas istiyor yemek bile yiyemiyorum
Bebisbg34 Kader-cevahir d vitamnını diyom nasıl veriyorsun🫣 kız benmkde aynı yenıler daha ondan galıba ben gece üstümde uyuyorum🤦🏼♀️ İndirdgim an uyanıyo
Bebisbg34 Kader-cevahir banada aynısını verdiler de 6 damla birdenmı veriliyo yoksa gün icinde tek tek mi