Kader-cevahir Bebisbg34 verdiler d vitamini galiba ezip sütle içir dediler ama eve gelen ebe bu zor veriliyor dedi damla yazdı eczaneden onu aldık onu veriyoruz verdiklerini kullanmadık
Bebisbg34 Kader-cevahir ay ne güzel ben ebe bulamadım mecburımı kullanmak acaba bn ıkısınıde kullanmadım 🤦🏼♀️
Kader-cevahir Bebisbg34 kız gaz damlasını yazmışım ben kafa kalmadı ki😅 devit vitamin olan damlanın adı
Bebisbg34 Kader-cevahir tamam canm sagol bu arada benm bebiş kusuyo baszen kustuktan sonrada bı 3 5 dk ben dürtmesem uyucak gbı olyo normalmidir acaba ya
Kader-cevahir Bebisbg34 benimkide çok kusuyor bazen korkuyorum ne varsa çıkarıyor içinde , emzirdikten sonra çok sallayıp falan etme kusuncada biraz bekle dik tut boğazına kaçmasın ben öyle yapıyorum
Bebisbg34 Kader-cevahir gözleri bi garip oluyo kustuktan sonra halsızleşiyo gibi dürtmesem kendıne gelmıcek sankı sanada olyomu öyle
Kader-cevahir Bebisbg34 aynen bayılmış gibi oluyor biraz dik tutuyorum sonra kendine geliyor , benimki çok fazla kusuyor bazen içinde ne varsa çıkarıyor fazla mı geliyor noluyor anlamıyorum
Bebisbg34 Kader-cevahir biraz hafifledi cok skğr ama yine iş güc yapicak kadar degil ben hıc gcmicek sandm keske komple geçse dıyasıya temızlık yapmayı özledm🤦🏼♀️
Kader-cevahir Bebisbg34 çocuktan yapılmıyor temizlik falan gerçi benim kız yaramaz hiç durmuyor akşama kadar onunla uğraşıyorum eşim su an izinde o bakıyor yine yapıyorum biraz o işe başlayınca benim işler zor
Bebisbg34 Kader-cevahir aynı canm bende öyleyimki bakma agrım var ama cocukta durmuyo hemde hiç denıcek kDar sezaryan dolasiyla hastanedede süreklı kalkamıyorum diye hep üstümde kucakta tuttum şimdide aynısını istiyo benmde annem geldide bıraz rahatladım🫣 sonra düzelirler insallah