Semanurry bende Pendik’te oturuyorum hangi hastaneden aldınız acaba bende 17 haftalığım Zeynep Kamilden randevu aldım detaylı ultrason için gidecektim ama renkli olmuyor demişler üzüldüm
Ayrıntılı ultrason ❤️
Semanurry benimde Mart sonuna kadar gitmem gerekiyorda renkli fotoğraf falan veriyorlar mi
Kubra-00 bende orayı gcen ay aradıgımsa bana bin80 tl dedıler nasıl 1300 dedıler sıze anlamadım
Kubra-00 cnm ben gcen ay aradıgımda ole dedıler yarın arıcam buarada nasıl guzelmı cnm hayatımda ılk dfa gıdıcem oray
Arkadaşlar mhrs den randevu talep ettim ve 1 hafta sonra bana uygun randevu açıldı oluşturabilirsiniz diye mesaj geldi direk aldım 4 gün sonraya verildi benim başvurdugum göztepe devlet hastanesi ilk gebeliğimdede oraya gitmiştim cok memnun kaldıgım için şansımızı deneyelim dedik eger vaktiniz var ise yapın sizlerde özel dr ye vereceğimize bebeklerimizin ihtiyacını karşılayabiliriz 🙏🏻
Semanurry ben İst çam sakura da girmistim 22haftamdaydi neyi merak ettiniz
ELA_buglem bende orda yaptirdim 2 hafta önce 1.081 tl verdim. Doktor ilgili tatli bi bayan hem size anlatıyor hem muayene ediyor sadece ultrason makinesinin kalitesini pek begenmedim ben onun dışında genel olarak memnun kaldim. Bebegim ilk gittigimizde yüzünü bi türlü göstermedi 3 kez qra verip tekrar baktik yine olmayinca 1 hafta sonra tekrar çağırdı baska ücret ödemeden gittim ikinci kez
Demet-Eser ilgililer mi ultrason yapıldı renkli miydi vs
Türk hospital 1080 tl. Usb götürünce 200 e e yakın foto verıyor dr cok tatlı temız bıryer
yenidenanne34 yüz resmını guzel bırsekılde verdılermı benım dıydugum kadarıyla flaş verıncede yukluyorlarmıs
Semanurry yani benim icin bam baska bir ultrason tecrübe siydi o kadar detayli bakiyorlar ki hayrette kaldim ben cok ilgiliydi bendeki hocalar sordugum dorulara guzel yanit verdielr ozel deilldi ve cok anlayislilardi
ELA_buglem çok güzel yer. Doktor Rabia hanım çok ilgiliydi. Oğlumun vesikalık gibi fotolarını vermişti bana öyle şaşırmıştık ki çokk netti☺️ getirdiğim usb ye de anlık 400 adet foto yüklemişti. Bebeğimin organlarıyla ilgili evrak hazırlayıp dosya halinde bana vermişti kendi doktoruma vermem için. Ben çok beğenmiştim . Orayı zaten burdan birinden duyupta gitmiştim. Memnun kaldım
ELA_buglem yüzünün resmini verdiler flasha da 600 kadar renkli fotograf yüklediler ama dedigim gibi görüntüler boyle cam gibi net degil biraz bulanık ve resimlerin üstünde cizgiler var bu durum pek hosuma gitmedi sadece
Kubra-00 sizin fotolar net miydi ? Benimkilerin hic biri net degil niye anlamadim makine mi bozulduda bana denk geldi yoksa 🤦🏻♀️ çıktısını verdigi fotoda bile boyle yatay cizgiler var görünce şaşırdım ama biseyde diyemedim keşke sorsaydim