Semanurry ben erken doğum kaynaklı Zeynep Kamilde perinatoloji takipliyim , bi anne adayı vardı beklerken, doktorunun yönlendirmesi ile randevu almış detaylı baktırmak için, ama kadını geri gönderdiler riskli gebe harici burda detaylı bakmıyoruz, 2 li test var sadece dediler , bilmiyorum resmen muayeneye almadan gönderdiler kadını her yerde aynı mı bilemiyorum 🤷‍♀️

huysuz__ bende bitek zeynep kamilde yapıyolar sanmıştım devlet yapmıyosa biz gebe değil miyiz gebe ayırt ediyor resmen ya özele para kazandıralım bizde 🤷🏼‍♀️

Semanurry benim gibi riskli gebelere çok didik didik bakıyolar en az 15 dakika sürüyor benim her kontrolüm , bunu bahane ederek yoğunluk olmasın diye almıyorlar büyük ihtimalle , ben gözlerimle şahit oldum riskli hasta olmadığı için bakılmadı yani kadına, doktoru yönlendirmiş diye gelmiş garibim, mhrs den de Randevu bulamıyorlar burda hep yazıyo anneler🤷‍♀️ en azından haftanın 1 gününü detaylıya ayırabilirler bilmiyorum

Semanurry bende Pendik’te oturuyorum hangi hastaneden aldınız acaba bende 17 haftalığım Zeynep Kamilden randevu aldım detaylı ultrason için gidecektim ama renkli olmuyor demişler üzüldüm

Babymom07 ben zeynep kamilden detaylı için randevu alamadım yok yani deniyorum ama bulamıyorum

sevvalcik orda bebeğin ultrason olarak görüntülüyorlar ultrason fotoğrafı da veriyolar bebeğin durumu hakkında da bi kağıt veriyorlar kızımda öyleydi

Kubra-00 bende orayı gcen ay aradıgımsa bana bin80 tl dedıler nasıl 1300 dedıler sıze anlamadım

Semanurry normalde hangi hastaneden takiplisiniz bende Pendik’te oturuyorum da

Arkadaşlar mhrs den randevu talep ettim ve 1 hafta sonra bana uygun randevu açıldı oluşturabilirsiniz diye mesaj geldi direk aldım 4 gün sonraya verildi benim başvurdugum göztepe devlet hastanesi ilk gebeliğimdede oraya gitmiştim cok memnun kaldıgım için şansımızı deneyelim dedik eger vaktiniz var ise yapın sizlerde özel dr ye vereceğimize bebeklerimizin ihtiyacını karşılayabiliriz 🙏🏻

ELA_buglem bende orda yaptirdim 2 hafta önce 1.081 tl verdim. Doktor ilgili tatli bi bayan hem size anlatıyor hem muayene ediyor sadece ultrason makinesinin kalitesini pek begenmedim ben onun dışında genel olarak memnun kaldim. Bebegim ilk gittigimizde yüzünü bi türlü göstermedi 3 kez qra verip tekrar baktik yine olmayinca 1 hafta sonra tekrar çağırdı baska ücret ödemeden gittim ikinci kez

Susu13 devlete gidiyorum kartal lütfi kırdar ama şuan 4 buçuk aylık hamileyim pendik medipole 1 kez gittim ordan devam edeceğim artık. Aytakin hanıma gidiyorum medipolde

Semanurry

Türk hospital 1080 tl. Usb götürünce 200 e e yakın foto verıyor dr cok tatlı temız bıryer