Ebrar-21 TT8694 benimde 31+1hafta hoca mayısın 7 görünüyor dedi bebek ters geliş simdilik takipteyiz bakalım hayırlısı inşallah 🤲
ceydaasf1234 Cnuryasar 33+0 hastane çantasını hazırlamak kaldı sadece elbiseler yıkanıp ütülendi erken doğum riskim var die hemen bu hafta hallettim erkek bebek 20 nisan doğum demişti doktor ama daha erken gelicek gibi sancılarım çıkıyor nst de
Bcandan sizinde geceleri sağ tarafa yattığınızda sağ kalçanız sola yattığınızda sol kalçanız ağrıyor mu , Pelvis mi genişliyor acaba
Eda3838 Bcandan olmaz mıııı sırt üstü uyudummuda sanki bebeğn kafasnın olduğu kısımdan damar çekiliyor gibi oluyo hemen sağ sol yapıyorm yine, yüzüstü uyumalrmı özledim ya😂😂
Happycow 31+5 deyiz hiç bir şeyimiz hazır değil 🤷🏻♀️ hazırlarız diye düşünüyorum . Nisan ayın bebişlerimiz hep kız sanırım 💕
174651 Benim de 31+3 kız bebek 😌😌 Sezaryen doğum olacağı için 30 Nisan gibi görünüyor doğum.Eksiklikleri aldım ama bir düzene oturtamadim bir türlü, salı günü kontrolüm var bakalım nasılmış 😌30 .haftada 1440 gramdi, zayıfmis biraz öyle dedi doktor
yagmurklyc 32+3 deyiz bizde🩵 Nisan sonu dendi ama sanki bana ortalarında gelecekmiş gibi geliyor kıyafetler yıkandı ütülenip hastane çantası hazırlamak kaldı bi kaç günede onları halledicem Allahın izniyle sonra oğluşumuzun gelmesini beklicez🙏🏻❤️🥹
Eda3838 yagmurklyc hepimiz aynı hissediyoruz erken gelicek gibi bakalm hangilermzin hssiyatı kuvvetli 😃
Epitapph Doktor tahmini 24 nisan dedi doğum için. Ben haftasonu çantayı hazırlayacağım. 37 ye kadar işe gidip gelmeyi düşünüyorum şimdilik iyiyim gibi ama stresliyim doğumdan korkuyorum :(
Eda3838 Epitapph ben dün izne ayrıldm çalışamaz raporu alıp okul öğrenci çok zorluyordu artk beni evde dinlenmek benm için daha iyi diye düşündm işinz zorlamıyosa 37 e kadr çalışmak mantklı tabi
paradise35 Cnuryasar bizde 33+0 olduk bugünn 26 nisan gösteriyor ama sezeryan olursa 15-16 nisan gibi olur dedi doktorum :) herşey hazır bekliyoruz
Edaa3595 Cnuryasar 31.5 iz ama ilkim sezeryan olduğu için Buda öyle olacak nisan 20 den sonra olacak gibi büyük ihtimal zman daraldıkça heyecan çoğalıyor 😇
Techr 32+0 3 Mayıs tahmini doğum ama tabi bebiş ne zaman gelmek ister bilmiyorum 🥰 daha bu hafta kıyafetlerini yıkamaya başladım haftaya ütü yaparım inşallah bir gün iyiysem bir gün çok yorgun bitkin oluyorum.. hastane çantasına da yavaş yavaş başladım kendi eşyalarımı koydum haftaya bebeğinkini koyarım..inşallah .. bayram sonrası temizlikçi gelecek .. heyecanlı telaşlar bekleyişler 🥰
TT8694 Doktordan geldim bugün. 31+2 deyiz. Bebişin kilosu 1728 gr çıktı. 👶😍 Sizlere de fikir vermek amaçlı yazıyorum.
Bcandan TT8694 nisan sonu gözüküyor benimde doğum şuanlık ama efsane korkuyorum ilk bebişim herşey normal giidyor şuanlık ama nasıl doğuracağım hiç bilmiyorum ağlıyorum bazen 😕
TT8694 Bcandan Ooo daha şimdiden ağlanır mı buna. Henüz stres yapman için erken. Şu 4-5 haftanın daha tadını çıkart. 🥳 Sonrasına sonra bakarsın. Benim de ilk gebelik. Çalışıyorum ve işim çok yoğun. Bu sebeple doğumu hayal edip nasıl olacağına dair endişe duymaya henüz başlayamadım. Herhalde 37. Haftada başlarım endişe etmeye. 🙁