Yazgan1 Eda3838 31+6 olduk bugün mayıs 4 gözüküyor ama bende Nisan sonunda doğacak gibi hissediyorum hep 🥲 heyecanlııı
ceydaa35 Cnuryasar 32+2 olduk bizde dün kontrolüm vardıı ☺️ Herşey yolunda dedi doktor nst istedi ama doğum sancısı gibi sancılarım olmadığı için bir dahaki kontrolde gireyim dedim😅 25-28 nisan arası istediğin tarihi düşünebilirsin dedi banada🥹
Eda3838 Kzlar sizde de ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyo mu bu haftalarda. Nst sancm çıkmadı ama bazen özellikle geceleri aset sancısı gibi ağrılarm oluyo
Giztobello Eda3838 evet ama çok uzun sürmüyor bir de benim bebek döneli oldu bi süre genital bölgeme baskı oluyor bazen sanki kopacak gibi bi his
Giztobello Cnuryasar Cnuryasar 33+6 3 gün öde gidiyordu en son. kontrolüm haftaya normal doğum istiyorum doktorum 27 nisana kadar bekleyebiliriz dedi 🧿
Yazgan1 Safie2020 sezaryen kendi isteğiniz mi ? Ya da ne zaman belli oluyor normal yada sezeryan yapacağınız ben 31+6dayım cumartesi doktor kontrolüm var acaba söyler mi
Havvakc Cnuryasar 31+6 olduk. Her an doğuracakmışım gibi geliyor. Çok ağır ve yorgun hissediyorum o yüzden ufak tefek eksikler hariç hazırlıklarımı yaptım. Biraz daha geçse kıpırdayacak halim olmayacak gibi çünkü
hayalim35 Cnuryasar 33+2 olduk 24 nisan gözüküyor ama en son gittiğimde bebek tersti şuan ne durumda bilmiyorum yarın randevum var öğrenirim durumu benimki de kız ❤🌸
Tantan Cnuryasar 31 Cnuryasar 31+ 4 üm bende 5 Mayıs erkek bebek hazırlıklar tamam değil daha ya kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum sizde nasıl bu durum