Cnuryasar Cnuryasar anneler bugün kontrole gittik boyumuz 46 cm kilomuz 2050 gram olmuş 31+5’iz ama 32+3 le uyumlu çıktık bu şekilde
Eda3838 Cnuryasar maşallah 🥰 benim ki 20li haftalarda önden gidiyodu haftası şmdi 32 0 da iki kiloya yakın dedi doktor zayıf mı ideal mi bilemedm ?
TT8694 selim10 Bu haftalarda Ultrasonda yapılan ölçümlerde hata payının olduğunu biliyoruz. Bu bebişin anne karnındaki pozisyonundan Kaynaklanabilir. Onun için çok takılmayın derim. Bir sorun olsaydı bu zamana kadar çoktan fark edilirdi.
Sporcuanne14 Cnuryasar benim de mayıs 3 gibi görünüyor. Ama mayısı göremem daha erken gibime geliyor. Mevsim geçişi ne giydircem bu çocuğa diye düşünüyorum. Kıyafet yıkama ütüleme hastaneye çantası düzleme işi kaldı sadece
TT8694 Eda3838 Maşallah haftasıyla uyumlu gitmiş kilosu 🤗 Ultrason fotoğraflarında yazıyor değerler. Oradan bakabildiniz mi?
Eda3838 Kuzenm bugün doğum yaptı 36. Haftasında onu görnce erkenden doğurmuym acaba bende diye strese grdm. Yalancı sancılarm başladı dün sırt ağrım oluyodu . Onunda öyleymiş sonra biranda suyu gelmiş ve doğum 🥹