umutsmom20 Kaktuscekirdegi Trendyoldan lilabio satıcısına yaptırdım, daha giymedik oğlum doğmadı ama oldukça kaliteli yıkadım ütüledim hala yumuşacık çok güzel 😊
kzlcairem Merhabalar, ben Instagram da @pudrakokusuuu adlı sayfadan yaptırdım nakışlı çok güzeller. Bugün elime ulaştı yapılan nakışın yoğunluğuna göre fiyat değişiyor. Ayrıca @mellydesignn adlı sayfaya da göz atmanızı tavsiye ederim 🌸🌸
Rabia-kuzey1 Merhaba ben instagram dan yaptırdım butikbebecik 11 lı hastane çıkışı çok güzel geldi yumuşacık organik tavsiye ederim 😊
Cenksule Kaktuscekirdegi bende bebeqondan yaptrıdmm İnstagramda var bakarsanız kaliteli yapıyorlar renkte solmada olmadı baya kullandım
seydd25 Kaktuscekirdegi @lupamuslin diye bir sayfa var instagramda ben yeni yaptırdım inanılmaz memnun kaldım tavsiye ederim
seval1 Kaktuscekirdegi Merhaba Instagram littlebaby_tr sayfası aşırı derecede hoş bir sayfa ben buradan yaptırmayı düşünüyorum.
Tubtubi Kaktuscekirdegi ben mini konseptten yaptırdım nakışlı 10 parça 1 ay gibi bir sürede geldi çok memnun kaldım