Gulcan-07 Bnde daha bugün spariş verdim hem uygun hem kaltıleli gozukuo bebekdesen instagramda 10 parca 700 tl
zeymom_ Kaktuscekirdegi derinbaby den yaptırdım instagramdan henüz elime gelmedi kargoda,kuzenim de ona yaptırmıştı malını kumaşını gördüğüm bir yer olduğu için bende oraya yaptırdım
Merve2106 Kaktuscekirdegi Trendyolda lilabio diye bir sayfadan yaptırdım hem %100 pamuk hemde kaliteliydi bi bakın isterseniz ara ara indirimede giriyor
Sibel0330 Kaktuscekirdegi baskıda yapıyor işlemlde yapıyor sayfa birçok örneklerle dolu bakın isterseniz 🤗
Melikecskn2303 Kaktuscekirdegi https://www.instagram.com/nesibeninmarifetleri?igsh=MXZiOHl4dGlvdjZubg== Ben kızım için burdan yaptırmıştım nakışlı pamuklu çok memnun kalmıştım şimdi tekrar hamileyim yine yaptırmayı düşünüyorum bakabilirsiniz suan fiyatı ne kadardır bilmiyorum ama
Havvakc Kaktuscekirdegi butikbebecik ten yaptırdım ben . (Baskılı) Kumaşı yumuşacıktı. Yıkadım bir sıkıntı da olmadı .
Anonimoo Kaktuscekirdegi yok hayır solma vs yapmadı baskısı falan baya kaliteli kumaşı baskısı ben çok beğendim yorumlara da bakarak almıştım çok iyi geldi ☺️
Eyluull @ght_babyshop da yaptırdım ilgi ve alakaları çok iyiydi aşırı memnun kaldım. 10 ku set yaptırdım birebir aynısı oldu işlemesi çok güzel
gunesinannesi__ Ben bebesoil de yaptirdim cok beğendik ama henüz yikamadim baski kalitesini bilemiyorum ve suan indidirmde bir bakin derim
HandeeC Kaktuscekirdegi bende Trendyoldan lilabio adlı satıcıdan yaptırdım güzel geldi baskılı fiyatı da uygun
OnurBurcu93 OnurBurcu93 bir de baskıdan ziyade işlemeli yaptırırsanız daha iyi olur ben o şekilde tercih etmiştim tekrar hamileyim isim belirledikten sonra yine aynı satıcıya yaptıracağım 🙏🏻
meltem-bsr Astral baby. 12 li hastane çıkışı yaptırdım çok kaliteli ve çok güzel. Ama baskı kargo süresi biraz uzun sürüyor bilginiz olsun
0Z1988 Bende Instagram da lohusabebektakımları diye bi sayfadan yaptırdım henüz gelmedi 1 ay teslim süresi. Kapalılar için çok güzel şallarıda var. Ben nakışlı ve taşlı kanat yaptırdım 10 lu takım 950 lira
Ilaysenturk Efuli baby den yaptırdım kumaşı ve kalitesi yumuşacık fiyatı da bu şekildeki butiklerin yarısı kadardı
Aerithma Kaktuscekirdegi ben oğlum için yaptırdım. Trendyoldan sipariş verdik koşa sürede geldi. 10 parça var ben çok beğendim. Sayfanın adı lilabio eğer bakmak isterseniz.