Kaktuscekirdegi Kızzlaarrr isimli hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum 10 lu yada 12 li önerdiğiniz bir yer var mı ama şu totosunda ponpon olmayanlardan olursa çok seviniriiimmm🩵🌸🥹🐣🫧🫀🪽
Sibel0330 Kaktuscekirdegi ben yaptırdım instagramdan iki kızımdada ordan yaptırdım çokta memnun kaldım inta adresi sevalin tasarımları die kendi işyeri antalyada ordaysanız gidip alabilirsiniz elden hatta
BuseSttt Kaktuscekirdegi sedefnakisevi instagram sayfaları ben burdan yaptırdım çokta güzel bi bakın isterseniz
yamanagihan Kaktuscekirdegi Instagram da bebebutikcik sayfasına yaptırıyorum henğz gelmedi ama çok uygun ve çok çeşitli bi sayfa bakabilirsin 🫶🏼
Anonimoo Kaktuscekirdegi trendyolda lilabio sayfası var ordan aldım ben çok kaliteli ve güzel geldi bakabilirsiniz modelleri de güzel
Sibel0330 Kaktuscekirdegi baskıda yapıyor işlemlde yapıyor sayfa birçok örneklerle dolu bakın isterseniz 🤗
zeymom_ Kaktuscekirdegi derinbaby den yaptırdım instagramdan henüz elime gelmedi kargoda,kuzenim de ona yaptırmıştı malını kumaşını gördüğüm bir yer olduğu için bende oraya yaptırdım
Kaktuscekirdegi Anonimoo ayyyy çok tatlı desenler var🫠🥰🥹🐣 şey mi baskı ama dimi solma vs oldu mu yıkadınız mı🤭🥹🌸🩵
Anonimoo Kaktuscekirdegi yok hayır solma vs yapmadı baskısı falan baya kaliteli kumaşı baskısı ben çok beğendim yorumlara da bakarak almıştım çok iyi geldi ☺️
Sevkiyee Kaktuscekirdegi instagramda pamukbebek tasarım die bi sayfa var ben ordan yaptrdm cok da memnunum