Sclkrcu Lalemmm12 çok geçmiş olsun öncelikle ve sonrada hayırlı olsun rabbim nasip etmiş güzelliği sana çok mutlu oldum güzel yazın için çok teşekkür ederim çok iyi geldi
ozgekader Sclkrcu gelir tabiki yeterki rahat ol aklında olmasın çıkar aklından hiç ummadığın anda umudunun bittiği anda gelir bulur seni canım benim 🌸
Gizyy Sclkrcu özellikle zeytinyağında bekletilmiş kuru incir internette tarifi falan da var. Ben diyet sürecinde sindirim sistemi için kullanıyodum yanlışlıkla hamile kaldım 😄 yumurta kalitesini falan bayağı arttırıyo
Pembesarelle2 Sclkrcu Duamlarımdasın en yakın zamanda güzel habeler almanı diliyorum canım kendini yıpratma 🙏♥️
Haticeburak06 Sclkrcu lütfen umudunuzu yitirmeyin belki şuan vakti değildir vardır rabbimin bildiği bidahaki aya tekrar deneyin Bol bol dua edin ama allahtan ümidinizi kesmeyin🥹❤️
Pellini Neslihan2425 Sclkrcu bence kimyasal gebelik yaşamışsınız genelik başındayken kanamayla sonlanıyor
Rachelgreen94 Sclkrcu merhaba bende yaklasik 2 senedir deniyorum bu ay artik sogan kurune basladim benim de iyice sinirlerim bozuldu bundan once 18 haftalik kaybim var insallah sogan kuru ile bu ay hamile kaliriz🌸♥️
Sclkrcu serenayshnn nasıl olabilir ya böyle birşeyin normalde olmadığını söylüyorlar nasıl bişi yaşadınız hamilemisiniz