Sclkrcu
Kesinlikle umursamamak lazım kendimden örnek vereyim 3 yıllık evliyim ilk başlarda istemiyordum yeni yere tayin olduk 7 aydır deniyorduk olmuyordu ergenlikte çıkan erkek tüylenmem vardı Ocak ayında kadın doğuma gittim alttan muayenede oldum hiç bir sorunum yoktu olgunlaşan ve çatlayan yumurtam vardı adetlerim düzenliydi sadece testesteron erkeklik hormonu ve hafif insülin direncim vardı endokrinoloji yölendirdi endokrinde altta yatan nedenlere bakmak lazım dedi eğer tahliller temiz çıkarsa kilodandır diyebiliriz dedi.
24 saatlik idrar verdim Kortizola bakıldı gece 11 de ilaç aldım ertesi sabah kan verdim vs birçok şeye bakıldı ikinci kontrole gittiğimde farklı doktor baktı bana sen pkossun dedi illa kist vs olmasına gerek yok son bir kan tahlili yapıcam pkos olup olmadığın kesinleşicek ama kesin pkossun dedi.
Ben nasıl başa çıkıcam dedim hastaneden ağlayarak çıktım.
Aynı zamanda eşim sperm testi verdi herşey normal geldi onun artık kendimi sorunlu hissediyordum çevre baskısı çok vardı.
Komşum sen çok kafana takıyorsun kendini ve beynini rahatlat boşalt herşeyin başı stres demişti bende silkelendim diyet malzemeleri aldım sağlıklı besleneyim dedim ama dört dörtlük yapmadım.
Ocak ayında kadın doğuma gittim folik asit B12 ve d vitamini vermişti , 2 hafta önce endokrinoloji pkossun dedi ben 4 gün önce gebe olduğumu öğrendim gerçekten takmamak , umursamamk gerekiyor ve eşim göreve gitti Şubat ayında 10 gün eksik değerlendirdik aman diyordum yumurtlamaya falanda bakmadım.
Herşeyin başı stres ve tek bir doktora bağlı kalmamak gerekiyor bunu çok iyi öğrendim Rabbime teslimiyet verdim hastane , doktor bahane rabbim ol derse olur ♥️
Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarım inşallah, rabbim isteyen herkese hazinesinden nasip etsin ♥️
Kendini üzme yıpratma geriye dönüp bakınca kendime çok haksızlık etmişim diyorum ama seni çok iyi anlıyorum