Merve-metin Dilaralemdar kuzum çok ama çok sevindim şimdi güzel düşün güzel olacak sağlıklı artışların olsun 🥰🥰 minik sağlıkla gelsin 🙏🏻🙏🏻
Dilaralemdar 2312345467 Amiinn aşkımm vallahi ben beklicektim beni gazladılarr hadii sende ver için rahat etsiinn😇😇❤️❤️❤️
2312345467 Dilaralemdar vermedim tekrardan test aldım eve gidip yapayım egar varsa biraz daha belirgin olur
rumeysa_mom Dilaralemdar benimde dün böyle çıkmıştı ama benim testim negatif çıktı bende neden böyle oluyor anlamıyorum ya her seferinde hüsran 😓
Dilaralemdar rumeysa_mom Çok sağ oll çiçeğimm Allah razı olsunn🙏🏻🙏🏻 Benimde hüsranla sonuçlanan durumlar çok oldu Rabbimm doğru zamanda hayırlısıyla vericek Allahın izniyle🙏🏻🙏🏻❤️❤️
rumeysa_mom Dilaralemdar cümlemizden kuzum 🫠🌸 mübarek aya giriyoruz rabbim bizi de güldürsün inşALLAH 🍀
nursultan00 Dilaralemdar 🥳🥳 gözün aydın canım tebrik ederim çok sevindim adına sağlıcakla al kucağına 🥰❤️❤️🧿
MelodyFairy Dilaralemdar Ayyyyy adına çok mutlu oldum gerçekten 🩷🩷🩷🩷umarım sağlıkla ilerler sağ sağlim kucağına alırsın 🤲🏻 Bana dua eder misin bende en yakın zamanda böyle güzel haber veririm 😍
Dilaralemdar MelodyFairy Yaaa çookk teşekkür ederiim bebeğimm, yemin ederim tüm dualarım bizimle inşallah güzel haberler veririz hep 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
Diladeniz2 Dilaralemdar oyyy çok sevindim güzelim benim içinde dua et olur mu bende bu ay bekliyorum inşaAllah ♥️♥️♥️
Dilaralemdar Diladeniz2 Etmez miyiimm sizde haberdar edinn kalplerimiz hepp biir🙏🏻🙏🏻 Çoookk teşekkür ederiim🥹🥹❤️❤️
Dilaralemdar Snemrcan Ben ilk defa ovülasyon testi kullandım döngülerim değişiyor dengesiz diye. 26 sı pik oldu 27 sinde çatladı ve ben onları değerlendirdim kuzum🙏🏻🙏🏻🙏🏻😇😇😇
Dilaralemdar zumraninannesii İnşallahh kuzumm, 16 çıktııı ama regle 4 gün varr normal diye düşünüyorum takipte olucam bakalım😇😇