Dilaralemdar Menekseeee847383 Amiinn aşkımm inşallahh hepimizee bu mübarek aylarda Allahım dualarımızı kabul etsin🥹🥹 İnşallahh şuan tüm kalbim sağlıklı olmasıı iyi olması sonuçu bekliyorumm bakalım 🙏🏻🙏🏻🥹🥹
nursultan00 Dilaralemdar hayırlısı canım benimde bat 11 ama hiç belirtim yok sadece her ay olduğu gibi yüzümde sivilceler çıktı o kadar
Dilaralemdar nursultan00 Amiin bebeğim, inşallah sonucu bekliyorum🥹 benim 10 gün öncesinden belirtiler vermeye başlıyodu ateş, mide bulantısı, halsizlik hatta gebelik çıkmadı neyse daha çok var çıkmaması normal dedik ama ben içimden hep hissettim resmen🥹🥹
Dilaralemdar Kızlar çıktıııı sonuççç; 16,06 Hamileyiimmm💃🏼💃🏼💃🏼 inşallahh sağlıklıı artarrr inşallahh😍😍🙏🏻🙏🏻❤️❤️ Menekseeee847383 19969 Menekseeee847383 Diladeniz2 Sezen00 Beren77 MelodyFairy Esraksrt femaraprensesi nursultan00 2312345467
Dilaralemdar 2312345467 Yaaa hadi inşallahh sonra koyulaşıır, bende dayanamadımm verdiim inşallah vardıır🙏🏻🙏🏻🥹🥹
2312345467 Dilaralemdar ins sabretmek istiyorim belki adette olurum bilmiyorum dün olmam lazımdı olamadı
Merve-metin Dilaralemdar kuzum çok ama çok sevindim şimdi güzel düşün güzel olacak sağlıklı artışların olsun 🥰🥰 minik sağlıkla gelsin 🙏🏻🙏🏻
rumeysa_mom Dilaralemdar benimde dün böyle çıkmıştı ama benim testim negatif çıktı bende neden böyle oluyor anlamıyorum ya her seferinde hüsran 😓
Dilaralemdar 2312345467 Amiinn aşkımm vallahi ben beklicektim beni gazladılarr hadii sende ver için rahat etsiinn😇😇❤️❤️❤️