Haticeburak06 Dilaralemdar ya çok seviniyorum şöyle yazılara rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🩷🧿💕🥹
Beren77 Dilaralemdar hep tencerenin içine emzik koyup yemek masasında yemeğin kapağını açıp emziği görmesini isterdim o şekilde yapmak isterdim ama yapamadım ben cok sabırsızım 😄
2312345467 Dilaralemdar vermedim tekrardan test aldım eve gidip yapayım egar varsa biraz daha belirgin olur
Beren77 2312345467 ya cok heyecan yaptım direkt arayıp söyledim keşke bekleyip sürpriz yapsaydım siz benim gibi yapmayın bari :)))
Haticeburak06 Dilaralemdar Adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥹🩷🩷🧿🧿🧿🧿❤️
Dilaralemdar Haticeburak06 Allah razı olsunn aşkımmm Rabbimm sağlıkla kucağıma almayı nasip etsiinn inşallah çok sağ oll🙏🏻🙏🏻🥹🥹❤️❤️❤️
Dilaralemdar 2312345467 mutlu resim yaz goggleden ordan resim yükle yavrum orda link çıkıcak onu kopyala buraya yapıştır çıkıyor bebeğim🙏🏻🙏🏻 İnşallah güzel haberlerle gelirsin🥹❤️❤️
Menekseeee847383 Dilaralemdar ağlıyorum şuandaaa lütfen lütfenn banada ve isteyen tüm kadınlarımıza da dua edermisiniz o kadar mutlu oldum kiiiii maşeallah adi sarılalım cici anneeee🤗🤗🤗🤗🤗
Dilaralemdar Menekseeee847383 Yaaa yerimm seniiii🥹🥹🥹 Vallahi bendee öylee Rabbimm tüm herkese bu duyguyu yaşatsın Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsinn sarılalımm sımsıkııı canımsıın!❣️❣️❣️🫂🫂
Dilaralemdar Beren77 yaaaa ahahahah yerimmm çokk iyii ama tencere emzikk😄😄 Vallahi bende bu akşam hadi gel dışarda yemek yiyelim dedimmm orda söylücemm henüz bilmiyoo akşamm mutluluktan ağlıcaz🥹🥹❣️❣️❣️