Twinsss24 Merhaba 30+4 ten selam bir kız bir erkek benimde inşallah güzel zamanlarda doğururuz hepimiz 🥰
5sezeryanim Twinsss24 Asel kız için Asil ismide erkek için çok. Güzel bence benimde ikiz olsaydı bunu koymak isterdim.annem tek yumurta ikizi doğurdu ama bana nasip olmadı.Sizin ailede varmi
umutlu1mom hepoyleolurzaten__ çift yumurta ikizlerin de farklı cinsiyet olmuyor muydu? Benim bildiğim tek yumurta ikizi olunca aynı cinsiyet oluyor 🙊
hepoyleolurzaten__ umutlu1mom 😀 bende öyle düşünüyordum 😂 ama değilmiş sanırım ayın 13ne randevum var ozaman daha netleşir diye düşünüyorum
Melikeky hepoyleolurzaten__ benim ilk. 1 kız 1 erkek dediler sonra ikiside kız oldu kesin dedi doktor bu sefer o yüzden artık bulmam lazım 🤓 daha hiç alışveriş vs bişey de almadım ne almam lazım ne yapmam lazım onuda bilmiyorum saldım artık 🤓
hepoyleolurzaten__ Melikeky 😂 valla ben şimdiden ufak ufak birşeyler bakmaya başladım cinsiyetleri netlessin almaya baslicam 😀 erkek olursa oğlumdan kalanlar varda kızım olursa ona yeniden alışveriş yapcam siz yolu yarılamissiniz bence hazırlıklı olun ☺️ miniklerin ne zaman ne yapicagi belli olmuyor
Melikeky hepoyleolurzaten__ evet dogru söylüyorsunyz da bakalım bende yavaş yavaş başlarım artık heralde 🤓
Grkmplt Melalisaasil benim de cift yumurta ikizlerim olacak ins 27.haftadayiz biri kiz biri erkek öykü ve atlas olacak isimleri
Smrhsyn Melalisaasil benim de çift yumurta ikizlerim 31+4 ikiside kız hayırlısıyla kolaylaştırarak kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Melikeky Pnpn maşallah darısı bize 🙏 kaç haftalıksınız şuan nasıl geldiniz bu haftalara bebekler nasıl bizede anlatında bizde yapalım 🌸
Hppymm-3 8+6 ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim :)) hayırlısıyla zamanında sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 💜
PinkyJelly Tüp bebekle mi çift yumurta ikizi oldu doğal mı peki? Ben bu ay çift embriyo transferi olacağım birinin kalitesi bi tık düşük ama ikiz olma ihtimali var sonuçta o yüzden biraz heyecanlıyım 🙈
Serife3304 Melalisaasil ben 🙋🏼♀️🤗 11 haftayı tamamladık önümüzdeki hafta 12 oluyoruz doktora gidicez cinsiyet öğrenebilecek miyiz çok merak ediyorum 🙈
Serife3304 zberay ilk kan verdiğimde regl üzerinden 1 ay geçmemişti 274 çıkmıştı 1 ay dolduğunda 1500 küsürdü
Zekzek35 Melalisaasil Melalisaasil Merhaba benimde çift yumurta ikizlerim kız ve erkek şuan 36+4 deyiz her şey yolunda haftaya kavuşacağız🥰 inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize
Melikeky Zekzek35 maşallah 🌸 nasıl geldiniz bu haftalara kadar ne yaptınız bizede anlatırmısınız bebekler nasıl kaç kilolar 🙏
Twinsss24 Zekzek35 evet hüma ve semih olcak inşallah siz düşündünüz mü? Maşallah haftanız çok iyi kiloları nekadar şuan inşallah bizde görürüz 💕