Melikeky Yarın 37 olacağız kiloları 2850 -2900 civarı (asla başka bir gebe ile bebek kilolarını kıyaslamayın her bebek kendine özel)
Ben de kontrollerde bazen mutsuz bazen mutlu ayrılıyordum ama sürekli kafamda kurmamaya her ne olursa olsun ne zaman gelmek isterlerse zaten engel olamayacağıma kendimi şartlandırdım. Çünkü Sağlıklı besleniyorum(muz,ceviz, yumurta,kaşar peyniri sıkılsamda bulantı bitikten sonra hergün yedim) öncede öyleydi gebelikte özellikle dikkat ettim. Yürüş yaptım. Kontrolleri aksatmadım. Doktorumu harfiyen dinledim. İçim rahattı. Herkes aynısını söylüyor ama başaran çok az stres yapmayın canınız sıkıldığı an komedi film açın yürüşüye çıkın ilgin tarifler deneyim. Stres ve üzüntüyü kendinizden hemen uzaklaştırın. Azıcık dalgın koltukta otursam; Eşim hemen hadi dışarı çıkalım canım şunu/bunu çekti veya yürüyüş yapasım var hadi çıkalım hadi film izleyelim der ve ben asla reddetmem çünkü kafamı dağıtmam bana iyi geliyor. Son haftalarda da kısa kısa yürüyüşlere çıksamda eve gelince bol bol dinleniyorum gerçi kendimi hiiiiç bir zaman yüksek efor sarfetmeye zorlamadım . Allah razı olsun eşimden hep destek oldu, hiç kırmadı bunlarda çok önemli bebek sadece annenin değil babasında sorumluluğu böyle olunca süreç huzur ve sükunet içerisinde geçiyor.