Grkmplt Melalisaasil benim de cift yumurta ikizlerim olacak ins 27.haftadayiz biri kiz biri erkek öykü ve atlas olacak isimleri
Melikeky Benimde çift yumurta ikizi 20 haftalıgız şuan inşallah hepimizzz 36-37 leri görebilirizz. Cinsiyetleri ne sizin bebişlerin isim düşündünüzmü biz hala bulamadık 🤭🌸🙏🙏🙏
Mminikmucizemm Melikeky 11 haftaligiz cinsiyet bilmyrum daha araştırmadım kızım var beş yaşında onun işmi Ahsen hüma ☺️ bakalım ne koyacagiz
Melikeky Mminikmucizemm hayırlısı olsun benimde ikiside kız isimlere bakıyoruz ama yok baktıkça kafam karıştı 🤓
Serife3304 zberay ilk kan verdiğimde regl üzerinden 1 ay geçmemişti 274 çıkmıştı 1 ay dolduğunda 1500 küsürdü
Melikeky Mminikmucizemm aklıma geldikçe liste yapıyorum ada,ece, doga, duru, öykü , asya şimdilik bunları düşündük ama bakalım yine ara ara bakıyorum da dogana kadar veririz inşallah 🤭🤓
hepoyleolurzaten__ Melikeky doğa ismi çok güzel bu sene sanki herkes doğa koyacak gibime geliyor 😂 bende dahil
Melikeky hepoyleolurzaten__ evett evet hiç sormayın bende öyle söyledim aslında sırf o yüzden doga isminden vazgeçtim insanlar okadar çok koyduki isimden sogudum resmen 🤓
hepoyleolurzaten__ Melikeky 😂 benim birisi için kesin kız dedi diğerine de kız dedi ama emin olamadi bende isim arayışına girdim en aklıma yatan aslında doğa ismi oldu bide cemre 😂 erkek olursa da emre cemre koyarım skskdjsj
Tugce170720 hepoyleolurzaten__ ya bu arada hangi doktora gidiyorsunuz ? Normal kadın doğum doktoruna mı yoksa perinatologa mo ?
umutlu1mom hepoyleolurzaten__ çift yumurta ikizlerin de farklı cinsiyet olmuyor muydu? Benim bildiğim tek yumurta ikizi olunca aynı cinsiyet oluyor 🙊
Melikeky hepoyleolurzaten__ benim ilk. 1 kız 1 erkek dediler sonra ikiside kız oldu kesin dedi doktor bu sefer o yüzden artık bulmam lazım 🤓 daha hiç alışveriş vs bişey de almadım ne almam lazım ne yapmam lazım onuda bilmiyorum saldım artık 🤓
hepoyleolurzaten__ Tugce170720 ben normal kadın doğuma gidiyorum perinatolojiye randevu bulmak imkansız gibi birşey