Birde diğer çizgi yani 2. Çizgi test uzun bekleyince de otomatik olarak çıkıyor çok bekledıysen o yüzden hata da olmuş olabılır

Rukiss35 adetinin 10 günü tam gectıyse kan testı ver net bır sonuç için umarım hayırlısı olur hakkında 🫶🏻

Mine-tayfun aşılamanın 12 günü pozitif çıktı bu gün yaptığımda negatif çıktı hangisi doğru aklım şaştı

Rukiss35 asilama sonrası gebelik testleri pozitif çıkabiliyor . Adetinizin geçmesini bekleyin sonra test yapın ya da kan verin

Rukiss35 bir daha yapın hastaneye gidemiyorsanizzzz üsteki ucuz testten yapin ben ona daha cok güveniyorum

Rukiss35 erken gebelığe tabıkı artımedse o kaset asla guvenme banada aynı durum oldu kan verdm ngtf… yalan. Adet gecıkırse bıde dene ama erken gebelık dene.

Rukiss35 yok mu test yaaa cok heyecanliyiz bekliyoruzz varsa hemenn yappp

Kiz nerde yaşıyorsun yakinsan gidip alayim sana jdjdjdj

Rukiss35 benimde erken gebelik testi negatif kaset test pozitif çıkmıştı sonuç hamileyim

Rukiss35 üstteki doğru o yüzde 99 doğru çıkıyor bulanık olması daha yeni oyuzden kan testi yaptır doktora gidip

Rukiss35 bana da öyle oldu bu gebeliğimde erken gebelik testinde yok gibiydi kaset testte silik ama gözüken çizgi vardı 18+0 şuan inşallah seninde vardır 😊

Rukiss35 ikisinden biri bozuk bunu ancak ucuncu bir testle veya kan ile dogrulayabilirsin

Rukiss35 şahsen ben 10.gun gecikmemde iki test sonuç vermedi sabah ilk idrarla yaptığımda silik çıkmıştı kan verdim beta 79cikmisti düşük çıktı yani ama geç döllenme olmuş o yüzden bence siz ilk idrarla yapın eğer silik çıkarsa kan verin direk en mantıklısı insallh güzel sonuçlar alırsınız 🌸