Kızlar dün normal kaset test yaptım pozitif çıktı bu gün erken gebelik yaptım negatif çıktı hangisine güveneceğim?

Bir kaç gün sonra testi tekrarla pozitif görürsen kan ver emin olmak için bence

Bazı testler hatalı olabılıyor en doğru olanı adetınden 10 gün gectıyse kan vermen kesın sonuç veriyor

Rukiss35 bence pozitifi göze alarak hemen gidip kan verin emin olun ben testte pozitif gördüğüm gibi ultrasona gittim 5 haftalık çıktı

Birde diğer çizgi yani 2. Çizgi test uzun bekleyince de otomatik olarak çıkıyor çok bekledıysen o yüzden hata da olmuş olabılır

Rukiss35 adetinin 10 günü tam gectıyse kan testı ver net bır sonuç için umarım hayırlısı olur hakkında 🫶🏻

Mine-tayfun aşılamanın 12 günü pozitif çıktı bu gün yaptığımda negatif çıktı hangisi doğru aklım şaştı

Rukiss35 asilama sonrası gebelik testleri pozitif çıkabiliyor . Adetinizin geçmesini bekleyin sonra test yapın ya da kan verin

Rukiss35 bir daha yapın hastaneye gidemiyorsanizzzz üsteki ucuz testten yapin ben ona daha cok güveniyorum

Rukiss35 erken gebelığe tabıkı artımedse o kaset asla guvenme banada aynı durum oldu kan verdm ngtf… yalan. Adet gecıkırse bıde dene ama erken gebelık dene.