nzlbrn Sclkrcu inşallah vardır benim belirtim regl olacak gibi sürekli akıntım oluyordu bir de inanılmaz hasta olmuştum vücudum dökülüyordu ilaçlar serumlar yaptım aman siz yapmayın sabredin 🤣
Sumeyyealts Bence var çünkü bende aynı bu şekille öğrenmiştim aşırı silikti zor görüyordum lh testim koyulaştığı için yapmıştım gebelik testini, erken öğrendim adete 5 gün varken sizin geç döllenme olabilir
Menekseeee847383 Sclkrcu 😂😂😂 çok heyecanlandım yaaa yemin ederim kalbim duracak off zaman geçmez artıkkkk evet gördüm yaaa çok tatlııı
Menekseeee847383 Menekseeee847383 sen olmazsa cuma sabahı yaalah kaset test yap ilk idrar ile ilaç falan içme ağır taşıma işi garantiye alalım yaa müthiş mutlu oldum rabbim inşeallah vardır amiiiinnn
Sclkrcu karansmom_ azıcık bekleyeyim ben yinede dimi test yapıyım yine 🥺yarın sabah yapsam koyulaşırmı acaba
Sclkrcu Menekseeee847383 çok tatlısın çok teşekkür ederim siz gebelik mi düşünüyorsunuz yoksa gebemisiniz diyeyim☺️
2312345467 Menekseeee847383 bilmiyorum dün adet olmam gerekiyordu olmadım haftaya kadar bekliyecem olmazsa kan veririm
Menekseeee847383 Sclkrcu hiç sorma kuzum eşim kısır çıktı yani spermi sadece 2 tane varrr kafayı yicem tüp bebek diyor Dr lar neler yaptın neler varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce olmuyor yaaa bebek 😔
Menekseeee847383 Menekseeee847383 milyonlarca sperm düşün bana 2 tane kalan bunda nasıl bebek olacak ayy😫
Sclkrcu Menekseeee847383 güzel arkadaşım rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size inşallah diliyorum 🌷tüp bebek denediniz mi hiç kaç yaşındasın