rumeysa_mom Menekseeee847383 rabbim sevindirsin hepimizi hiç olmadık vakitte yüzümüzü güldürsün inşALLAH 🌸☺️🤲🏻
Seydanuurr4 Sclkrcu sanmıyorum erken gebelikte silik çıkmış kasette hiç çıkmaz bütün ihtimal geç döllenme ama bi dene belli de olmaz
Sclkrcu Menekseeee847383 güzel arkadaşım rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size inşallah diliyorum 🌷tüp bebek denediniz mi hiç kaç yaşındasın
Sclkrcu Menekseeee847383 ben 25 yaşındayım büyüksün benden 🩵hemen deneyin allahtan ümit kesilmez sakın öyle düşünmeyin
Sedefmine Sclkrcu Sclkrcu canım merhaba bende aynı problemi yaşıyorum sürekli bi gaz ve bel ağrısı şu iki gündür aşırı arttı halsizlik var ama ben en son 5 şubat regl oldum hangi gün test yapmam gerektiğini bilemedim bana da akıl verebilir misiniz
Busraltn Sedefmine bende 5 şubatta regl oldum normalda pazartesi regl günümdü ama olmadım dünde erken gebelik test yaptım negatif. Bel kasık ağrısı mevcut şuan.🥹
Sclkrcu buse7272722 arkadaşım biraz daha bekliyim diyorum yarın sabah aç karnına yapıcam bir tane daha
buse7272722 Sclkrcu aynen tabikide yap ama ilk idrarla yapmamis hali böyleyse bence sabah daha belirgin cikar canim