Dhsuiskwk miniiiikfasulye anlaşilmicak gibi degildiki kalkiodum sabah bişi yoktu herşey normal onlari gordukce kusuodum odada oturuodum normal onlarin yanina gidince tekrar ayni 😅
miniiiikfasulye YldrmNUR Doktora gittim asistanı bile laf etti gıcık oldum yok kaç haftalıksin sekiz dedim niye bu kdr büyük karnın 🤷öyle abartılıcak biseyim de yok ama
YldrmNUR miniiiikfasulye off bi de bu işi yaptıkları halde hamile psikolojisinden hiç anlamıyorlar ya şaşırıyorum
birLinaannesi busesssssss yedim. Yedikten sonra kustum o yüzden aşırı derecede tiksiniyorum🤷🏻♀️ Ne kokusuna ne görüntüsüne.. doktor o yüzden balık yağı verdi tablet şeklinde
miniiiikfasulye Aymirac kız yemin ederim kahvaltı bile etmemişim içim dısıma çıktı kusmaktan kraker yedim onuda çıkardım çok kötüyüm
Zeyasln miniiiikfasulye ilkinde ananas 4 yıl olacak hala ağzıma süremem bu gebeliğimde de ıspanak 🤦♀️
mmozaa miniiiikfasulye ilkinde peynir ve buz dolabı kokuyor gibi geliyordu. bunda da haşlanmış yumurta zar zor yiyebiliyorum
kalorisizpatates miniiiikfasulye Şuan 7+2’yim ben yeni başladı buz dolabından, kendimden ve tuvalletten çok bulanıyorum tiksiniyorum o kadar kötü ki ne zaman geçecek
Hayat70 miniiiikfasulye Kocamdan.🤦 Sanki çok kokuyor gibi. Bunu yazarken ne kadar utnasam da gerçekler.😅
AdaKaranfili Hayat70 aynen ya ilk 3 aylık dönemde eşimden tiksinmisdim.yanima yatıyordu adam ben kafamı yorgana sarıp uyuyordum.bana yaklaşma lütfen derdim hep. O da garibim yatağın en ucunda yatıyordu.😂