2bebelianneee biranne__ bende peynir aşığı oldum biliyor musun böyle yağlı sert peynir bir kalıp yerim kendimi durdurmasam bi oturuşta 😂
Zeze1sena- miniiiikfasulye ben en sevdiğim şey çiğ köfteydi aşırı iğreniyorum görmeye tahammül edemiyorum
Gul__999 Ben 4 haftalik hamileyim, daha hic midem bulanmiyor, hic biseyden tiksinmiyorum normal mi kizlar ?☹️
Ipekulas Gul__999 normal benim hep öyle geçti 🧿şuan 24 haftalığım çok güzel bi hamilelik geçiriyorum beni yormuyor inşallah seninde öyle olur ☺️
zumraninannesii miniiiikfasulye 🐔🐔 tavuk midem bulaniyor ağzıma koyamiyorum kizartmaya ölüp bitiyorum helede tatlıya ooww her dakika olsa yerim ☺️☺️
Svncezo Bulaşık makinesi kokusu ve banyo kokusundan tiksindim ve hamileliğimi öğrenmeden daha adetime 1 gün vardı tavuk yapıyordum öğürtü geldi kokudan ertesi gün test yapmıştım pozitif 🤩off sigaradan tiksinmek istiyorum :((
Ipekulas miniiiikfasulye hiçbişeyden tiksinmedim 2 haftada bir kelle paça bile içiyorum 😂 🧿 bulantımda hiç olmadı
Hlimee miniiiikfasulye ben kıyma kırmızı et acayip kokuyor bana eşim diyor normal senin hormonlardan sana öyle geliyor 😅 Adamı da uzman ettim Gerçi normal de de aramam eti kokuyor her zaman bana
cgnduru miniiiikfasulye et ve eşim 😀 kocami seviyorum ama 2 gebeliktede eşimden uzaklaştım bir değişiklik geliyor et haslamayi görünceye aynı oluyorum 🤣🤣🤣🤣