Dhsuiskwk miniiiikfasulye anlaşilmicak gibi degildiki kalkiodum sabah bişi yoktu herşey normal onlari gordukce kusuodum odada oturuodum normal onlarin yanina gidince tekrar ayni 😅
birLinaannesi busesssssss yedim. Yedikten sonra kustum o yüzden aşırı derecede tiksiniyorum🤷🏻♀️ Ne kokusuna ne görüntüsüne.. doktor o yüzden balık yağı verdi tablet şeklinde
miniiiikfasulye YldrmNUR ben ilaç kullandım çok kilo aldım her gören kilo aldın diyor yaa sen beni ne zaman gördün eski halimi nerden biliyorsun ki yorum yapıyorsun senle samimiyetim yok deliriyorum
YldrmNUR miniiiikfasulye ay tabi kilo alıcaz. Kilodur alınır da verilir de hamileyiz yani. Gelip hamilelere kilo konusunu açmaları çok saçma
miniiiikfasulye YldrmNUR Doktora gittim asistanı bile laf etti gıcık oldum yok kaç haftalıksin sekiz dedim niye bu kdr büyük karnın 🤷öyle abartılıcak biseyim de yok ama
Ftmtts miniiiikfasulye ilk hamileligimde baklavadan tiksindim adı gecince bile midem bulanıyordu. Ki normalde baklava hastasıyım sabahları aç karına yemeyi severdim o derece . Ve erkek bebeğe hamileydim hamilelik boyunca tiksindim. Doğumdan sonra da deli gibi baklava çekti canım 😃 şimdi kız bebeğe hamileyim biseyden igrenmiyorm bu defa
Zgstgl İlk hamileliğimde de bunda da çikolatadan tiksindim, asla yiyemiyorum. Bir de bir süre tavuk yiyemececeğim sanırım.
Aymirac miniiiikfasulye ne tiksinmesi elimden gelse herşeyi löp löp yicem keşke biraz bişelerden tiksinsem ahhaha
miniiiikfasulye Aymirac kız yemin ederim kahvaltı bile etmemişim içim dısıma çıktı kusmaktan kraker yedim onuda çıkardım çok kötüyüm