Busra5354 miniiiikfasulye ben kendim sigara kullanıyordum hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım ve şuan tek miğdemi bulandıran şey kokusu. Kocamı yanıma yaklaştıramıyorum önce yıkan gel 😂🤣
Emlyemly miniiiikfasulye et tavuk kocamın kokusu parfümler tost makinesi ve kendi yaptığım tüm yemekler 😭. 35 olduk şükür ama hala doğru düzgün et çeşitleri yiyemiyorum sadece şişte mangal olursa. 🤤😋
MMERVEA Ben değil ama bebeğim domatesten tiksiniyor sanırım , benim canım çok yemek istiyor yediğim zaman midem bulanıyor ve kusuyorum 😥🫤😂
Dhsuiskwk miniiiikfasulye eşim ve ailesjnden hemde şaka falan degil dehşet bir şekilde onlari gordukce lavabodan cikmiodum kusmaktan eşim anladj sonra anneme gittim kizimi alip 7. Ayima kadar annemde kaldim şimdi geri geldim kusmalarim gecti diye bazen olur ama normalde sevmediklerin bole durumlarda tiksinti sebebi oluyormuş ama halen kayinpederimden tiksinirim Allah affetsin😅
_ruyaninannesi_ miniiiikfasulye hamileliğimin son haftalarinda sucuk çok aserirdim özellikle eşimin elinden olacaktı 😂😂😂
1prensesannesi__ miniiiikfasulye deterjan parfüm kokularindqn nefret ettim resmen bide tuylu seyleri görmek bile beni kusturuyo (hayvan degil)
Belginn1 Ben tatlıdan tiksiniyorum her tatlı çeşidi midemi bulandırıyor 4. Ay bitti hala yiyemiyorum 😂