OzgeKaya Tavuktan tiksindim 🤯yumurtayı da ilk başlarda görünce bi tuhaf oluyordum ama bebeğime yararlı olduğunu bildiğim için en sevdiğim ve tiksinmeyeceğim pişirme yöntemini bulup yedim. Tavuğu ise 4. Ayda yemeye başladım tiksintim geçti😊
azracan20 miniiiikfasulye ben bulunduğum yerin çarşısından iğrenmiştim 😂 çarşıyı görünce midem kalkıyodu arabaya biner binmez şalı yüzüme kapatıp eşime de canım nolur hızlı geç şurdan çarşıyı görmek istemiyorum diyodum hatta çarşı ismi bile midemi bulandırıyordu ve de tavuk 🤮🤢 bu ikinci hamileliğim hiç bişeyden midem bulanmadı hatta sevmediğim şeyleri aşerdim 😁
Bahar-sarioglu miniiiikfasulye İlk hamileliğimde şu parfümlü tuvalet kağıdından tiksinmistim 😂şimdikinde Bir ara yumurtaydi yeni yeni yiyorum .Ama haşlanmış tavuk maff ediyor hala beni
morpaqatya9 miniiiikfasulye süt mısırdan pilavdan sarmadan yağlı şeylerden nefret ediyorum kusasım geliyor 😄🤢🤮
Kym3456 miniiiikfasulye bn mutfakta olan bıten ne yiyecek varsa hepsinden nefret ediyordum mutfaktaki halı kapı masa dahi. O buzdolabına elimde olsa kilit koyardım taaa kaç metre öteden kokuyu alırdım biri dolabı açtı mi ağlardım 😂😂 yeter kusmak istemiyorum yeter . Diye