yeni-annelik SmyEsciv çok geçmiş olsun sizede inşallah ağrım olmaz sizinde geçer inşallah çok illet bir şeymiş bu enfeksiyon Allah bize yardım etsin
SmyEsciv yeni-annelik çok teşekkür ederim amin inşallah, bir önce kurtulursunuz umarım sizde 🙏🏻🙏🏻 Kaç haftalık hamilesiniz
Eko93 SmyEsciv umarım, antibiyotik falan verdiler ama ona rağmen arttı. Ama doktorum dediki idrar da eğer enfeksiyon yoksa vücuttaki enfeksiyonun çok önemi yokmuş
Eko93 yeni-annelik SmyEsciv bende de vardı idrarda fitil ile geçti en son bakteri izole edilmedi yaziyordu
SmyEsciv Eko93 yok vermedi fitil daha mı etkili oluyor acaba Ay başında tekrar vericem tahlil bakalım ne diycek
yeni-annelik Secuuss benimde öyle nasıl geçicek bu benim hamile olmadan öncede vardı kronikleşti galiba artık
Eko93 SmyEsciv siz enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız? Orta idrar vermiştim ben lökositler olduğunu görüldü.sonra fitil verdi. Aradan birz zaman geçti tekrar verdm idrar bakteri izole edilmedi dedi. Yani enfeksiyon yok demek
yeni-annelik SmyEsciv valla benim hamileliğimden öncede vardı hala var geçmiyor yarın doktora gideceğim inşallah güzel bir tedavi uygularda geçer
yeni-annelik SmyEsciv hamileyken suya karıştırılan bir ilaç verdi doktorum bir de fitil kullandım ama geçmiyor asla