Bebektopal 30 haftalık doğum yaptım 3 gün önce ciddi boyutta kanımda enfeksiyon vardı bebeğe de geçmiş şuan kövezde. ciğer gelişirici yapılmasına rağmen ciğerleri gelişmemiş antibiyotike cvp vermiyor tansiyonuda düşükms varmı benle aynı durumda olanlar
SmyEsciv Bebektopal enfeksiyon kaçıncı haftadan beri vardı sizde Çok geçmiş olsun Aynı durum bendede var enfeksiyon ama doğmadı daha 26 haftalık Bebeğiniz nasıl acaba ?
Bebektopal SmyEsciv rahim ağzı kısalığı nedeniyle 2 ay boyunca hastanede kaldım orda kaptım mrsa bakterisi (hastane enfeksiyonu)kanımda üredi bebeğim şuan kövezde çok şükür iyiye gidiyor
Cennet_kusum16 Bebektopal rahîm ağzi yetmezliğinide enfeksiyon yapmış olmasın? Doktorunuz hiç kan değerlerinize bakmıyormuydu ya da belirtiniz hiç yok muydu? Geçmiş olsun bu arada
Bebektopal Cennet_kusum16 Cennet_kusum16 hyr önce çok az suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı1 hafta boyunca.daha sonra su gelisi olmadı tam taburcu olacakken rahîm ağzı kısalıği olduğu tespit edildi . hastanede 2 aya yakın o şekilde iyiye gidiyor derkn 1 gece titreme, ateş morarma ağrı derkn kan kültürü alındı sonuç hastane enfeksiyonu (mrsa bakterisi üredi kanımda) bebege geçmesin diye sezeryana alındım 30 haftalıkken bebeğim küvesde iyiye gidiyor çok şükür
yeni-annelik SmyEsciv hangi değerleriniz pozitifti bende doktorum idrar tahlilime göre ilaç verdi geçti şimdi yine tekrarlıyor pazartesi günü yine gideceğim ne söylemeliyim sizce hangi testleri yaptırmalıyım
SmyEsciv yeni-annelik lokosit Hemoglabin Eritrosit Bakteri Mikroskobi Bunlar yüksek yada pozitif çıktı Sağlık ocağında idrar testinde çıktı
yeni-annelik SmyEsciv benimde lökositle, eritrosit pozitif çıktı doktor ilaç verdi ama tekrarlıyor hala ne kadar sürede idrar testi yaptırmamız lazım
SmyEsciv yeni-annelik bende tam bilmiyorum ama bir ay olmadan tekrar gidip yaptırıcam doktor birşey demedi çünkü Ben antibiyotik kullanıyorum size ne verdi
yeni-annelik SmyEsciv benim kokulu akıntımda oluyor mantarımda varmış hem fitil hemde suya karıştırılan bir ilaç vermişti ama geçer gibi oldu yine aynıyım kurtulamıyorum
Pelin08_ yeni-annelik bnde öyleyim ve bende kaşıntı ve idar de yanmam var 29 haftalık şunda test yapmadı doktor sadece bunları verdi
yeni-annelik SmyEsciv çok geçmiş olsun sizede inşallah ağrım olmaz sizinde geçer inşallah çok illet bir şeymiş bu enfeksiyon Allah bize yardım etsin