yeni-annelik beybim0 bana hem fitil hemde suya karıştırılan ilaç vermişti doktor ama geçmedi hala devam ediyor
Pelin08_ yeni-annelik bnde öyleyim ve bende kaşıntı ve idar de yanmam var 29 haftalık şunda test yapmadı doktor sadece bunları verdi
Eko93 SmyEsciv benm ennson 25 mi neydi. Antibiyotik kullanmama rağmen. Muhtemelen artmaya devam ediyor
Eko93 Eko93 benm bebegm amniyon sivisi azaldı. Idrardaki enfeksiyon geçtikten snra. Serum ve antibiyotik yedim ancak crp azalmadı artmaya devam etti hepm doktorum da crp çoğu gebe de yükselir önemli olan idrarinda olmaması dedi. İdrar Icin hep kültür istiyor
SmyEsciv Eko93 idrarda çıkan sonuçtan daha mı önemli kültür acaba Kültürde çıkmazsa sorun yokmuymuş acaba biliyor musunuz kültür vereyim bende
nazli_857 Bende yarın 30 haftalık olucam çok akintim var şu gibi günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum doktor Protestan,2 tane fitil ve suya atılan ilaçtan verdi idrar keton eser miktarda çıkmıştı
Pamuk SmyEsciv Benim sürekli olan idrar yolu enfeksiyonum vardı çok tedavi gördüm.En son biraz umursamadim sonra gidip kültür verdim maalesef üreme olmuş ve kısa sürede enfeksiyon kesemi delmiş suyum geldi.Erken dogum yaptim.Kulturde çıkan sonuçta çok önemli.
Eko93 SmyEsciv valla bilemedim ki. Sabah gittim normal idrar verdim sizle konuştuktan snra sağlık ocağına. Aklım kaldı. Orda ki doktora sordum. Kültür en azindn bakteri uremedigini gösterir dedi. Bi bu sonucum çıksın ona göre yorum yapalim
nazli_857 Pamuk en son 1 hafta önce ki tahlil sonucum böyle çıktı ilaç kullanıyorum tekrar gidip versem mi acaba tahlil
SmyEsciv Pamuk benimde idrar tahlilinde çıktı antibiyotik başladı doktorum, kültürde çıkmazsa üreme sonuç daha iyi diye yorumlayabiliriz o zaman doğru mudur? Evet sizi biliyorum bebişinizde çıktı onuda görmüştüm 🙏🏻🥰🥰
Pamuk SmyEsciv Kültür de üreme daha kötü tabi ki.Fakat idrar yolu enfeksiyonu ilerlemesi de kötü.Farkedip tedavi gördüğünüz için çok sanslisiniz☺️
SmyEsciv Pamuk inşallah geçer geçiyordur ilaç işe yarıyordur🙏🏻o kadar bilinçsizmişim ki onu anladım başıma gelmeden önce asla böyle bir riski olduğunu olabileceğini düşünmezdim keşke daha önce verseydim
Pamuk SmyEsciv Evet bilinçli olmak çok önemli neyse ki farketmissiniz.Burada idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik içme dut suyu içnbilmem ne bilmem ne diyorlar o kadar üzülüyorum ki.
SmyEsciv Pamuk ayy bende çok üzülüyorum şimdi içine girdiğim için bakıyorum yorumlara vs öyle şeyler var ki çok yanlış yönlendiriyolar gerçekten. Bir insan nasıl doktordan iyi bilebilir birde antibiyotik verdi kullanıyım mı diye burada soruyolar 😢
melike81_ Pamuk Sağlıkocağnda lökasit 500 normal hastanede ++ yazıyor karşısında sadece bende gebelk basından beri idrar enfeksiyonu var hep munorol veriyor şu crp nedir acaba doktora sonucu attım ama bişi demedi sonuca 😅🫢 36 haftlğm şuan