cansubsrr deletedmom832 Ben bıraksalar iş yerinde uyucam valla 😂 Korkuyorum kendimden bu gidişle bulduğum her yere sızıcam 😁
Merveakts 7+3 üz biz de yarın kalp atışını dinlicez inşallah 🤗 bu haftaya girer girmez bazı belirtiler de artmaya başladı hayırlısıyla ilk trimesteri bitirseydik 😬
deletedmom832 cansubsrr kendime jopanlar gibi uyku tulumu alıp yatıcam sağda solda artık Yoksa geçmez bu aylar 🤣🤣
Yagmurkrtoglu deletedmom832 baş dönmesi migde bulantısı hiç bişey yiyemiyorum halsizlik yorgunluk bel agrısı belimin agrısı sol bacagıma vuruyo oglumda hiç böyle olmadım 😢
deletedmom832 Umarım gebeliği zor geçenlere kayınvalideleri ve esleri yardımcı oluyordur 🥺🥺 Rabbim hepimizin yardımcıısı olsun bol bol dinlenin ☹️
Kbra7777 Kızlar doktora gideniniz var mı ben dün gittim 4+6 göründü kese ama adet tarihime göre 6 haftalık sizin nasıl
deletedmom832 Kbra7777 benim ki de geç döllenme 5+3 de senin de öyle benimki de normalde adetime göre daha büyük ama doktor geç döllenmis dedi ☺️
deletedmom832 Yagmurkrtoglu hadi yaaa genelde herkes ilk hamileliğinde sıkıntı ceker ama senin tam tersi olmuş rabbim yardımcın olsun ☹️