SerpilDrgt24 cansubsrr aynen bende de var mide yanması halsizlik uyku hali mide yanmasına doktor şurup veriyo
cansubsrr SerpilDrgt24 Ayın 9da gidicem işte söylicem bakalım nolucak . Evde süt dayanmıyo bide ağrısından
deletedmom832 cansubsrr cansubsrr evet bende aynı durumdayım gözlerim kapanıyor sürekli oturduğum yerde işten eve gidiyorum yemeği yiyorum uyuyorum hemen uyandırmasa eşim saatlerce uyurum heralde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
cansubsrr deletedmom832 Ben bıraksalar iş yerinde uyucam valla 😂 Korkuyorum kendimden bu gidişle bulduğum her yere sızıcam 😁
deletedmom832 Senapzb rabbim yardımcın olsun mide bulantısını hafifletmek için sık sık azar azar bişeyler yiyin diyorlar tuzlu biraz istersen mideyi bastırıyor ☹️
deletedmom832 _Merve anne olmak çok zormuş hepimiz bunu yeni anlıyoruz sana da rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah eğer evdeysen bi şekilde mide bulantısını bastırırsın ama çalışıyorsan işin çok zor 🤦🏻♀️
seyma281015 Pazartesi günü keseyi gördüm kaç haftalığım bimiyorum ama nasip olursa Ağustos sonu olur gibi. Bu Pazartesi tekrar gideceğim inşallah kalp atışlarını duyabilirim. Düşük riskim var kese etrafında kanamalar var ama yine de dinlenemiyorum 3 buçuk yaşında kızım var hatta az önce de temizlik yaptım 😕 2 ay önce de kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum inşallah Rabbim bunu bana bağışlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum 🙏
Hilal2810 Ben 5+5 deyim kızlar daha doktora gitmedim pazar günü gideceğim doktorun mesaisi varmış dayanamıyorum artık hiç değilse kesesini göreyim çünkü sürekli aklımda acaba oradamı yaşıyor mu diye sadece iştahım kapandı onun dışında bir belirti yok. Sizin de sürekli aklınızda mı orada mı yaşıyor mu diye?
deletedmom832 Hilal2810 büyük ihtimal görünüz artık kesesi benimki tam 5 haftalıkken göründü ☺️ Geç döllenme olduysa görünmeyebilirde
deletedmom832 burhanaltintop bende aynı durumdayım çok şükür varlığını sadece kasık ağrılarımla hissediyorum ☺️