deletedmom832 Kbra7777 benim ki de geç döllenme 5+3 de senin de öyle benimki de normalde adetime göre daha büyük ama doktor geç döllenmis dedi ☺️
deletedmom832 Yagmurkrtoglu hadi yaaa genelde herkes ilk hamileliğinde sıkıntı ceker ama senin tam tersi olmuş rabbim yardımcın olsun ☹️
Yagmurkrtoglu deletedmom832 amin canım oglumda hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür bunda çok yaşıyorum
deletedmom832 Yagmurkrtoglu zaten genelde oğlan anneleri mide bulantısı yaşamazmıs kızlar nazlı sanırım 😊😊
Adalet66 Ben 7+5 hamileyim çok bulantım var yemek yiyemiyorum açıkçası heleki buz dolabını hiç açamıyorum ... şu tik tok da yemek videoları varya valla onlardan bile tiksiniyorum 🤮
BL08 deletedmom832 8haftalik bende agustos 3e kadar dogum tarihi verdi doktor.mide bulantisi boyun bel agrusu jbas donmesi ne ararsan var.😂
Sibell977 cansubsrr benimde mide bulantısı var dün hastaneye gittim hafta ya kesinlikle gel dedi kese gözüküyor diye ama kalp atış dinletmedi acaba haftaya gel demesinin sebebi kalp atışınımı dinletecek?
Busra_bugraaa cansubsrr mide yanması sizde çok çok erken başlamış ben 25. Haftadayım daha 1 haftadır falan başladı mide yanmalarım
Busra_bugraaa Senapzb geçecek canım hepsi inşallh ilk 3 ay biraz sabret benim de ilk zamanlarım çok kötü geçti
Busra_bugraaa Merveee1 daha erken canım başlar belki 1-2 haftaya ama inşallh başlamaz öyle hamilelik can kurban 😄 bazılarının rahat geçiyor