deletedmom832 Şu 5-6 haftayı değerlendirelim nasıl gidiyor kızlar hamilelik mide bulantısı,baş dönmesi kasık bel agrıları vs... ne durumda hamişlik 🙃
Beharmom deletedmom832 bende bugün ilk defa kontrole gittim kalbini de duydum herşey yolunda sadece bi kaç gün önden gidiyor🥰 6+1
cansubsrr deletedmom832 Mide bulantısı baş dönmesi yokta . Mide yanması ve acayip halsizlik var . Bıraksalar saatlerce uyurum heralde . 6+6 yız bu arada 🙏
Neslihan78600 deletedmom832 Kasıklarımda böbreklerimde arada şiddetli ağrı oluyor. Baş dönmesi yaşıyorum son bir haftadır onun dışında pek birşey yok çok şükür. Sağlıkla gelsin kuzucuklar🙏🏻🙏🏻👶
deletedmom832 SerpilDrgt24 kaçıncı haftada duydun. Benim doktorum biraz geç gel dedi ultrason da göründükten sonra 🙄
SerpilDrgt24 deletedmom832 2 gün önce gittim işte 6+4 dü duyduk çok şükür darısı sana ve herkesinkine 🙏
Aysegularas Suan bunlari okurken zamn nasil gecti anlamadim bende 6 haftalik hamileydim bunlari okuyup merak ediyodum simdi ise bugun yarin doğurcam allah hepinizin yavrusunu bizimkini de bagislasin
SerpilDrgt24 cansubsrr aynen bende de var mide yanması halsizlik uyku hali mide yanmasına doktor şurup veriyo
deletedmom832 cansubsrr cansubsrr evet bende aynı durumdayım gözlerim kapanıyor sürekli oturduğum yerde işten eve gidiyorum yemeği yiyorum uyuyorum hemen uyandırmasa eşim saatlerce uyurum heralde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sibell977 cansubsrr benimde mide bulantısı var dün hastaneye gittim hafta ya kesinlikle gel dedi kese gözüküyor diye ama kalp atış dinletmedi acaba haftaya gel demesinin sebebi kalp atışınımı dinletecek?
deletedmom832 Senapzb rabbim yardımcın olsun mide bulantısını hafifletmek için sık sık azar azar bişeyler yiyin diyorlar tuzlu biraz istersen mideyi bastırıyor ☹️
Busra_bugraaa Senapzb geçecek canım hepsi inşallh ilk 3 ay biraz sabret benim de ilk zamanlarım çok kötü geçti
deletedmom832 _Merve anne olmak çok zormuş hepimiz bunu yeni anlıyoruz sana da rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah eğer evdeysen bi şekilde mide bulantısını bastırırsın ama çalışıyorsan işin çok zor 🤦🏻♀️
Busra_bugraaa Merveee1 daha erken canım başlar belki 1-2 haftaya ama inşallh başlamaz öyle hamilelik can kurban 😄 bazılarının rahat geçiyor
burhanaltintop Bende hiç bişey yok hiç bi belirti ağrı bulantı hiçbiseyim yok dün kalbini duymasam orda olduguna inanmazdım
deletedmom832 burhanaltintop bende aynı durumdayım çok şükür varlığını sadece kasık ağrılarımla hissediyorum ☺️