Nursen21 Duyguyy ben kullanmıyorum dr yazdı aldım ama sağlık ocağındaki dr çok zorlanmıyorsan kullanma dedi bende kullanmadım
Duyguyy Nursen21 hafif geciyosa cok guzel sevindim ilac kullanmadigina ama bazirlarimiznki cok kutu gecio ☺️
Nursen21 Duyguyy hafif değildi çok zor günlerdi ama bebeğim için içmedi ilk aylarımda neler yaşadığımı Allah bilir yinede bebeğimin başına birşey gelebilir diye düşündüm kullanamadım
Duyguyy Nursen21 bende dayanmaya calisiyorum ama beceremiyorum galiba☺️ Benim kullandigim hapin uzerinde ilac degildir yazio ama bilmiyorum yinede
Htcnurersoy Duyguyy premesis plas galiba,bende bugün aldım bitkiselmiş doktor ilaç yazmam dedi bunu verdi
BrcnBlgn Duyguyy 12 haftadan sonra geciyor canim Benimki siddetliydi gunde 20 defa cikartiyordum 3kg verdim hic bi ilac kesmiodu medpamidde sadce erteliodu yine cikartiodum bnmki sddetliydi norml deildi zatn ins kisa surede atlatrsn
Merymery2233 Duyguyy zofer zaten ücretli satılıyor SGK karşılamıyor 48 TL ye aldım içinde 10 tane var ama İnanın kendimi toparladım günlerdir kafamı kaldıramıyordum ilacı içtim evi toparladım küçük de olsa bişeyler yiyebildim ☺️
Gulnuripeksoylu Htcnurersoy bende kullanıyorum premesisi banada çok iyi geldi kendime geldim resmen bi yan etkisinide görmedim🤷🏼♀️
Ummuu47 Htcnurersoy beni huzursuz yapıyo psikolojim bozuluyor bacaklarıma ağrı yapıyo yerimde sabit duramıyorum ilk gebeliğimde de kullanmıştım böyle Bi etki yapmamıştı ama sadece bulantıyı bende metpamid geçiriyor korkuyorum içmeye
Crnarz Duyguyy zofer var ama tabi doktorunuza danışmadan kullanmayın bana faydası olmamıştı size belki olur
Nursen21 Duyguyy benim tam Temmuz ayında öğrendim 1-biçok aylıktım ve taşınmayı düşünüyorduk ev bulamadık evimiz çok sıcaktı Diyarbakır sıcakları bu yüzden klima takmadık ve gerçekten anlatılacak gibi değildi çok şükür geçti ama