Merymery2233 Duyguyy az önce verdi doktor şaka gibi içtikten 30 dk sonra dirildim Sudan bile midem bulanıyordu hiç bir şey yiyip içemiyordum o kadar iyi geldi ki günlerdir ilk defa bir bardak çay içtim ve midem bulanmıyor 🙏❤️
mom02636 Duyguyy metpamid kullanıyordum bende bulantı ilaçlarından en hafifi ama çok etkili aşırı bulantım olmadıkça içmiyorum ama içtikten 15 dk sonra falan hemen kesiyor bulantıyı
Duyguyy Bayanulu ne guzel masallah gecmis senin bugun tam 10 hafta benim war hala fazla fazla hemde 😞
Kilincaynur Duyguyy bende 10 hafta 3 günlük hamileyim benimde çok aşırı bulantim var bitkisel bi hap kullaniyorum o ıyi geliyor biraz
mom02636 Duyguyy isterseniz doktorunuza danışıp birde bunu kullanın her bünye her ilaca aynı tepkiyi vermez ama ben ilk hamileliğimde de bunu kullanmıştım gerçekten çok memnun kaldım
Merymery2233 Duyguyy zofer zaten ücretli satılıyor SGK karşılamıyor 48 TL ye aldım içinde 10 tane var ama İnanın kendimi toparladım günlerdir kafamı kaldıramıyordum ilacı içtim evi toparladım küçük de olsa bişeyler yiyebildim ☺️
Haticemrahalp Duyguyy 19 haftalık hamileyim hala geçmedi nemosis kullandim zencefil kökü varmiş içinde oda fayda etmedi
Duyguyy mom02636 doktoruma sormadan bise icmem zaten tesekkur ederim ilgin icin bide onu soyleyim doktora onerirse onuda denerim ☺️
BrcnBlgn Duyguyy 12 haftadan sonra geciyor canim Benimki siddetliydi gunde 20 defa cikartiyordum 3kg verdim hic bi ilac kesmiodu medpamidde sadce erteliodu yine cikartiodum bnmki sddetliydi norml deildi zatn ins kisa surede atlatrsn