elifdiyorkii Mrsselvinaz 7 Ekim olmasına rağmen tahmini doğum tarihim 7-13 temmuz arası sizinki 35 haftalara falan geliyor o tarihte
Mavilisa G50g bu salı gittim, keseyi gördük, ayın 18 inde tekrar gidicez. 7+2 olacak kalp atışında duyarız inşallah. Siz ne yaptınız? Gittiniz mi doktora?
Aylinalacam yenimama bende 2 Ağustos artık zorlaşmaya başladık nefes darlığı ve pelvik ağrılarım fazla 😢
yenimama Aylinalacam nefes darligi bendede var agrilarim oluyor belim karnim her yerim hic bisey yapmakk istemiyorum
Nurol Imfero Aylinalacam benimde 3 ağustos gerçekten bu hafta zorlanmaya başladım 🥲 bide dr yemene dikkat et dedi motivasyon kaynağım yemekti 😅
Aselbade Ayse014 valla çok zor bel bacak ağrısı mide yanması mahvetti beni senin nasıl geçiyor bu arada 20 Mart’ta doğum inşallah
Ayse014 Aselbade çok şükür rahat geçiyor. Sırt ve kasık ağrım var biraz. Benim de ne zaman gelirse artık bebis
_annee Aynur_41 son zmanlrda ayagım şişiyo, kasık agrım oluyo, bi de uyurken sol yanıma yattıgımda sanki cocuk ezilcekmiş gibi hissediyorum rahat deilim, halbuki yan yatın derler
Aynur_41 _annee sol tarafıma yatınca nefes darlığı yasıyorum ben sağa yatıyorum genel de çocukta dönmüş hiç rahat değilim 36 37 38 deddimmi gelsin valla 39 40 bulmasın o vakit kendimi düşünemiyorum çünkü
Svmatsvn Annetubis Tahmini tarih 22 Mart ama doktorum her an gelebilir dedi heyecanla bekliyoruz 🥰 sizin tarihiniz belli mi sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🫶🏻
Annetubis Svmatsvn hastaneden şimdi geldim normal mi sezeryan mi diye sordu normal istediğimi belirttim sancılarımı bekleyeceğim eğer doğum esnasında Allah muhafaza bir sorun olursa hemen sezeryan olacağım benimde 22 Mart görünüyor tahmini
FatSon9993 Seymapolat bende hiç sancı falan çıkmadı bakalım şu son 10 gün neler olacak sende durumlar nasıl
minikbikus Derya4701 yaa ne mutlu benim de 17 Ocak, hiç gitmedim bakalım cmt iyi haberler duymayı bekliyorum
Mrsselvinaz elifdiyorkii 😁 bakalım birinci evladımızı alalım kucağımıza da artık ikinciyi düşünürsek belki ikiz olur ☺️
Nurol cihangirgozde gerçekten öyle şunu bunu yapıcam dediğim herşey zaman var nasılsa diye diye sıkıştı😅
cihangirgozde Nurol ya aynen ve nereden başlayacağımı da bilmediğim için hiçbir şey yapamıyorum 😂 çocuğun daha beşiği yok dün gittim alt değiştirme örtüsü aldım en gerekli şey gibi hanahahah