FatSon9993 Seymapolat bende hiç sancı falan çıkmadı bakalım şu son 10 gün neler olacak sende durumlar nasıl
Seymapolat FatSon9993 bende de sancı yok ama bana bebek küçük denildi alalım dediler erken suni sancıyla kabul etmedim bekliyelim dedim bakayım bi Pazartesi kontrol var
Annetubis Svmatsvn hastaneden şimdi geldim normal mi sezeryan mi diye sordu normal istediğimi belirttim sancılarımı bekleyeceğim eğer doğum esnasında Allah muhafaza bir sorun olursa hemen sezeryan olacağım benimde 22 Mart görünüyor tahmini
Svmatsvn Annetubis sağlıkla kavuşun inşallah 🤗 bende öğleden sonra gideceğim muayeneye bizi neler bekliyor bakalım ☺️
Aynur_41 _annee sol tarafıma yatınca nefes darlığı yasıyorum ben sağa yatıyorum genel de çocukta dönmüş hiç rahat değilim 36 37 38 deddimmi gelsin valla 39 40 bulmasın o vakit kendimi düşünemiyorum çünkü
cihangirgozde Nurol ya aynen ve nereden başlayacağımı da bilmediğim için hiçbir şey yapamıyorum 😂 çocuğun daha beşiği yok dün gittim alt değiştirme örtüsü aldım en gerekli şey gibi hanahahah
Nurol cihangirgozde çok şükür onlar halloldu hatta gören herkes göbeğimin aşağıda olduğunu dedikçe çantayı hazırlamayıda düşünüyorum yavaştan ne olur ne olmaz 🥲🙃
FatSon9993 Seymapolat benim de dünden beri belim karnım ağrıyor hastaneye gittim yalancı sancılar denildi Dikkat et canım kontrol etmekte fayda var inşAllah güzel haberler ile gelirsin 🤲🏻kolay doğumlarımız olsun
Seyoriin97 Goyaz Hayır belli olmadı haftaya gideceğiz ama doktora emin olmadan söylememesini rica edeceğim🌸 siz öğrendiniz mi?
Mrsselvinaz elifdiyorkii 😁 bakalım birinci evladımızı alalım kucağımıza da artık ikinciyi düşünürsek belki ikiz olur ☺️
Goyaz Seyoriin97 Ben de öğrenmedim henüz 😊 geçen hafta gittiğimde doktor 14 haftadan sonra net söyleyebilirim dedi şu an değişebilir dedi bende o yüzden öğrenmek istemedim 14. Haftayı bekliyoruz 🥰