Deletedmom_116 Youngmotherr 😂😂bizim araya hastalık vs girdi hevesim kaçtı oğlan hastaydi ben hastayım hala falan fistan😂😂çarşı uzak 17 de gitmisken kanda veririm😂😂 gel arkamdan gel Güzel bence ahhah
Deletedmom_116 Deletedmom_116 Youngmotherr ha bide şey Biyle yetmedi bana 😂😂tovalet kapısında orumcekte beni bekleyen bı bebeyle doymadım bıde kucağıma lazım😂😂😂
Mrsselvinaz elifdiyorkii yok tek gebelik Kasım 2 den hesaplanınca 8 Temmuz normal bence sizin nasıl ?
elifdiyorkii Mrsselvinaz 7 Ekim olmasına rağmen tahmini doğum tarihim 7-13 temmuz arası sizinki 35 haftalara falan geliyor o tarihte
tatlibebegim_ Senmsii yok cuma günü gidecem bakalım hem sorucam hemde nst isteyecem yalancı sancılarım başladı 😅
Ayse014 eda9616 evet bazen oluyor. Ve şuan anlamsızdır bir şekilde sağ kasıkta ve sırtımda ağrım var bir kaç saattir.
Aynur_41 _annee nasılsın peki ben iyice daralıyorum uyuyamıyorum gun içinde halsizlik hat safhada yurusem yoruluyorum yalnız ben mi böyleyim acaba
_annee Aynur_41 son zmanlrda ayagım şişiyo, kasık agrım oluyo, bi de uyurken sol yanıma yattıgımda sanki cocuk ezilcekmiş gibi hissediyorum rahat deilim, halbuki yan yatın derler
Imfero ElaEge Ben de 28+ 3 teyim ama doktora gidince 29 hafta dedi onların ultrason bi hafta ilerde sanırım
ElaEge Imfero 2 hafta ileri gerisinin önemi yokmuş aletlerden bize de öyle söyledi doktor 28+3 te gittim 28 göstermişti
Nurol Imfero Aylinalacam benimde 3 ağustos gerçekten bu hafta zorlanmaya başladım 🥲 bide dr yemene dikkat et dedi motivasyon kaynağım yemekti 😅