busesssssss Pamuk merhaba bendede geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu var 23 haftalık hamileyim fakat geçmiyor kültürede baktılar üreme yapmıyormuş sizinde mi böyleydi
Ftmtts SinemKy evet bende ya üstelik üç aydr soğuk algınlığı ve bel ağrıları ile uğraşıyorum yani normal sancı gelse bile anlayamam 😃 doktorum suni sancı verelim dedi altı gün sonra yatış vericek 😊 bakalim
Youngmotherr Deletedmom_116 kız senden daha cok ben merak ediyorum bakalım peşinden ben de gleirim belkim 😂
Deletedmom_116 Youngmotherr 😂😂bizim araya hastalık vs girdi hevesim kaçtı oğlan hastaydi ben hastayım hala falan fistan😂😂çarşı uzak 17 de gitmisken kanda veririm😂😂 gel arkamdan gel Güzel bence ahhah
Deletedmom_116 Deletedmom_116 Youngmotherr ha bide şey Biyle yetmedi bana 😂😂tovalet kapısında orumcekte beni bekleyen bı bebeyle doymadım bıde kucağıma lazım😂😂😂
ElaEge Imfero benimdee ilk gebeliğim kanala inmesi için düzenli yürüyüş plates spor yaptım bu seferde erkenden indi korka korka geçicek iki ay hiç belli olmuyor bu işler neyse az kaldı
Ayse014 eda9616 çok şükür rahat geçiyor. Öyle ağrım falan yok ama aşırı halsizlik ve uykum var sizin nasıl geçiyor
Bahar-sarioglu Aminealeyna Sizin cinsiyeti ne peki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲
Imfero ElaEge Ben de 28+ 3 teyim ama doktora gidince 29 hafta dedi onların ultrason bi hafta ilerde sanırım