48lipastelboya minibebisim yok hayır önceleri önemsemedim ama baktım kesilmiyor aynı hızda devam ediyor bende gitmek zorunda kaldım bir hap verdi o zaman kesildi
ikiprensannesi53 minibebisim ilk doğumda 57 gün sürdü ikinci doğumda sadece 3 veya 5 gün sürdü kqnamam ikincide hemen kesildim bilmiyorum sebebini
minibebisim ikiprensannesi53 57 gün mü 🫠 bunları duyunca bayılasım geliyo ya iyice psikolojim bozuldu bi de makattan da kan geliyo ikisi birden devamlı kan kaybediyorum
minibebisim rabisskocc ya bu çok korkunç 😱😱 benim kesim olmadı yırtılma olmuş doktor 2 dikiş var dedi ilk kontrolde her şey normaldi ne bileyim stres oldum ya
minibebisim Ayseumut çevremde kimi duyduysam hep 10 günde kesildik diyolar benim çok uzadı ve hala geliyo diye korkuyorum:( ama benimle aynı olanlar varmış biraz rahatladım buraya yazınca
AjdaDiri 50 gün kanamam sürdü kesintisiz akşamı gelmedi erkesi günde adet olmuştum canım 1 hafta da öyle 57 gün sonunda tamamen temizlenmiştim
AjdaDiri minibebisim canım son günlerde kanama kahverengi şeklindeydi ertesi gün direk kırmızı renk geldi çünkü ondan
minibebisim izobellaaa-_- bitmeyen bi kanama gerçekten kabus gibi ajahjssbsj regliniz 40 günden sonra mı oldu hemen
Yusufeymenimm minibebisim ilk doğumum normaldi 26 gğn sürdü sonra koyu sarı akıntı şeklinde devam etti 2. Sezeryan 20 gün sürdü sonrası sarı akıntı 1 hafta sürdü sonra kesildi
minibebisim Yusufeymenimm bende hiç sarı gelmedi hem kırmızı bordo öyle geliyo ya daha devam eder mi sizce
izobellaaa-_- minibebisim işte bitti 1.buçuk ay sonra da regli oldum normal de de regli de de kanamam aşırı çok olur benim bebek bezi kullanırım 😂
Yusufeymenimm minibebisim 40 güne tamamlamıştı o sarı akıntım doktora sormuştum ben beneğin eşinin yapıştığı yer iyileşene kadar gelir demişti
Zeynepsa minibebisim benim 40 günü geçmişti. Sanırım 40 günden sonra ki kanama normal regl döngüsü idi. Çünkü doğumdan sonra 6 ay ve 1 yıl arasında regl olunmaz normalde. Ben hemen olmuştum.
minibebisim 48lipastelboya allah allah çok ilginç ve korkunç ya :( ben çarşamba gidicem kontrole ilaç vs ne varsa verse bari
Hayalgokce tugcesakzci ben dogum yaptim 1.de 20.gun falan kesildi 2.de 40 gun araliklarla sürdü tam 40.gun kesildi ve adet oldum cok panik yapmstim ama düzeldi bi sorun yokmus bazisinin 40 sürer diyordu annem normal rahim temizleniyor diyolar eskiler kesilir stres yapmayin