Esra1- Kişiden kişiye değişen birşey olduğunu düşünüyorum ben 1.hafta ortalama 4 gün regl gibi oldum bitti son günleri de 4 gün kadar geldi gitti
Lumlum minibebisim bi doktora gidin isterseniz? Eğer kahverengiden kırmızıya döndüyse muayene olmanız gerekir
izobellaaa-_- minibebisim işte bitti 1.buçuk ay sonra da regli oldum normal de de regli de de kanamam aşırı çok olur benim bebek bezi kullanırım 😂
minibebisim ikiprensannesi53 muhtemelen öyle, bebeklikten beri çatlak vardı zaten o da ilerlemiş olabilir baktırıcam
Yusufeymenimm minibebisim 40 güne tamamlamıştı o sarı akıntım doktora sormuştum ben beneğin eşinin yapıştığı yer iyileşene kadar gelir demişti
eceyc314 minibebisim benim 54 gün sürmüştü. Sonrasında da bir yıl üstüne ilk adetimi olmuştum. Bebeğim biraz oburdu çok emzirirdim doktorum gecikmemi ona bağlamıştı
minibebisim 48lipastelboya allah allah çok ilginç ve korkunç ya :( ben çarşamba gidicem kontrole ilaç vs ne varsa verse bari
izobellaaa-_- minibebisim aslında çok kanaman olması iyi doğumdan sonra komple pis kan gidiyormuş stres sinir kalmıyor cidden 😃😃😃
eceyc314 minibebisim ben olmayınca doktor süt koruyordur ondan olmuyorsundur demişti. Diğer türlü azalmıyordur herhalde bilmiyorum
Guclu_anne minibebisim 28. günde tamamen bitip 32 . günde tekrar baslamişti lekenmeler ile birlikte 56 gün sürdü. 50. günde doktora gittiğimde aktif kanama devam ediyor demişti doktorum. bı problem yoktu