minibebisim Kızlar selam, yarın 40 gün oluyor ve hala kanamam devam ediyor. Bi sorun olduğunu düşünmeye başladım çünkü hala taze kırmızı kan geliyor :( sizin ne kadar sürdü
tugcesakzci minibebisim 36. Günüm bugün. İlk 1 hafta kanamam olup bitmişti, sonrasınds hep lekelenir oldu son iki gündür normal kanamaya döndü benimde geçmeyecek diye korkmaya başladım
Hilalll3 minibebisim benim aktif bi şekilde 30 gün devam etmişti. Sonrasında lekelenme olmuştu ama doktora görünün bence. Doğumunuz normal mi oldu?
genc2kizannesi minibebisim 40 gün ara ara gelebilir normal demişti sağlık ocağındaki hemsire, 10.gün oldu 2gündür hiç yok ama ara ara geliyor
minibebisim tugcesakzci aynıyız sizle de hatırlıyorum, benim de bi ara yok gibiydi sonra kırmızı gelmeye başladı. Doktora gittiniz mi hiç arada
tugcesakzci minibebisim sadece doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim. Haftaya gideceğim 40 kontrolüne kanama olayını da danışacağım. Çevremde herkes 1 hafta oldu 10 gün oldu bitti diyor anlam veremedim
izobellaaa-_- 50 Günden fazla günde iki tane hasta bezi dolup taşıyordu 🥲 ama çok kilo kayıp etmiştim
minibebisim izobellaaa-_- ben de öyle kaldığım kilonun 2 kg altına düştüm 15 günde verdim bi de hepsini :( nasıl bitti peki
minibebisim Hilalll3 evet normal doğurdum 2 tane dikişim vardı doktor hiç yok gibi dedi hatta. Leke leke değil kırmızı geliyo ondan korkuyorum
rabisskocc tugcesakzci anneminde doğumdan sonra bir hafta sürmüş 2 3 hafta sonra gene bir hafta sürmüş ve ardından ay ay düzene girmiş herkesin farklı oluyor demek ki
Hayalgokce tugcesakzci ben dogum yaptim 1.de 20.gun falan kesildi 2.de 40 gun araliklarla sürdü tam 40.gun kesildi ve adet oldum cok panik yapmstim ama düzeldi bi sorun yokmus bazisinin 40 sürer diyordu annem normal rahim temizleniyor diyolar eskiler kesilir stres yapmayin
mervemurat16 minibebisim 35.ci günümde lekede kesilmeye başladı artık kan veya leke gelmiyor bugün 37.ci günüm tamamen bitti diye düşünüyorum
48lipastelboya minibebisim inanmıcaksın ama tam 3 ay sürdü sonra doktorla konuşup muayeneye gittm( parça kalıp kalmadığına baktı) sezaryende olabilirmiş hap verdi kesildi
rabisskocc minibebisim sizi korkutmak istemem ama arkadaşım 70. Gününde bile hala aralıksız adet olmaya devam ediyordu aniden kilo vermeye başladı meğerse rahimin içine kesi atılmış normal doğum sırasında onun kanamasıymış tekrardan operasyon geçirmişti 🥺
minibebisim rabisskocc ya bu çok korkunç 😱😱 benim kesim olmadı yırtılma olmuş doktor 2 dikiş var dedi ilk kontrolde her şey normaldi ne bileyim stres oldum ya
Ayseumut minibebisim benımde ılk dogumumda 50 gun surdu rahat son zamnlar azaldı leke seklınde ama dolu dolu 40 gun geldı kanama normal dedıler herkesın farklıymıs bunyesı
minibebisim Ayseumut çevremde kimi duyduysam hep 10 günde kesildik diyolar benim çok uzadı ve hala geliyo diye korkuyorum:( ama benimle aynı olanlar varmış biraz rahatladım buraya yazınca