Arkadaşlar sizce özel hastanede mi doğum yapmak daha iyi yoksa devlet mi farkı ne mesela
Özel mi Devlet mi ?
morpaqatya9 devlet isteğe bağlı sezeryan yapmaz özel yapar
morpaqatya9 çok fark var diye düşünüyorum özellikle sezaryen istiyorsanız devlette bu en son çare olarak uygulanıyor. Yani bir zorunluluk olması gerekiyor. Doğum yaptıktan sonra özel bir odanız olmuyor refakatçi olarak kocanız kalamıyor ve istediği her an odaya giremiyor vs. Baska hasta da olduğu için. Onun dışında normal doğumla ilgili travmaları olan bir çok gebe yazıyordu burda ordan okumuştum çok kötü şartlar diye. Ama bunlar her hastaneye göre değişiyor tamam şans işi işte devlet hastanesinde sorunsuz doğuranlarda var. Siz hangi devlet hastanesini düşünüyorsanız orada doğum yapanları araştırın burda hastane başlığı açıp sorun tecrübesi olan elbet çıkıyor.
morpaqatya9 bence en büyük fark illa da her koşulda normal yapcam diyosanız devlete gidin. Mzek hastanelerde bahane bitmiyo çünkü sezeryan yapmak için
BabyAta Tamam Teşekkür ederim 🙂
snowglobe Normal yapmak istiyorum ama doktor normal olmaz derse mecbur Sezeryan olucak bulunduğum yerde bir tane devlet hastanesi var 🥺
Örneğin ben devlet hastanesinde normal doğum yaptım memnun değildim açıkçası imkanım olsa hiç durmadan özele giderdim hemşirelerin aşağılayıcı konuşmaları mı dersinn ilgizlerdi dedikleri gibi çoklu odada kalıyorsun ne kadar rahat edebilirsen orada daa
yagmurus ay çok kötü 👎 hangi hastane 🏥
Valla sorusu bile saçma geliyor direk özel, insan kendini zaten özel insan gibi hissettiriyorlar 2 hamileliğim de de direk eşim doğum paketi almıştı bir kere devlete gittim eşim yoktu tek gittim aman Allahım o günü hiç unutamıyorum 😃
morpaqatya9 ilk oğlumu özel de yaptım özel demeye şahit lazımdı resmen doğumhanede yerlerde süründürdü ebe beni doktor doğum anında geldi hatta ne bi klima odalarda ne bi duş paramla rezil olmuştum üstüne şimdi ikinci gebeliğim devlete gidiyorum ama burda odalar tek kişilik sizden başkası olmuyor duş vs de var hatta arkadaşım yeni doğum yaptı o yüzden ikinciye devlete gitmeye karar verdim şu ana kadar da bi sorun yaşamadım şükür birazda hastaneye bağlı devlet mi özel mi
- Düzenlendi
morpaqatya9 iki dogumumu da devlette yaptım ikiside süperdi mükemmel di özelde para vermek bana göre saçmalık ağrıları sen çek çocuğu sen doğur onlar Bi cocuk tutmakla 30 50 bin alsınlar ben ac kalayım sen ye dercesine özelde iyi davransinlar diye gidiyorlar veya keyfi sezaryen olanlar gidiyor ama özelde kötü davrananlarda var özelde kötü muamele görürsen bu sefer para hiç uğruna gitti diceksin ama devlette doğum yapmak daha iyi sonuçta gördüğün insanları sabahtan akşama goreceksin he de geç yani param var diye har vurup harman savurmak iyi değildir o harcadığın paralar ile daha güzel şeyler yapılabilir çocuğunun geleceğine katkı yapmak gibi veya acil Bi ihtiyaç olur destek çıkar o para vs. Vs.
morpaqatya9 her devlette epidural yok bide doktoru seçemiyorsun doğumdan sonra da tek kişilik oda olmayabiliyor
morpaqatya9 1 tanesiyle başka seçenek olmadığı için asla insan gibi davranmazlar gibime geliyor bizde de bir tane ve öyle oldu asla insan gibi muamele görmedim
Anneadayiii__ Bi sezaryen olmak uğruna 50 60 bin bayılmak mantıklı mı bide üstüne ağrı çek yatıp kalkmakta güçlük cek zorluk çek
snowglobe yani bazı doktorlar kasap oluyor geleni geçeni kesiyor
Kbradmrdg senin bulunduğun yer güzelmiş benim bir tane devlet var
ikiprensannesi53 Çok haklısın 😌
Zuhalsebu dediğin şey ne bilmiyorum ama böyle giderse istabula gideceğim doğum için 🤣