Calikusuuu Seydossa ben ilk muayenemde Samsun’da olduğum içi gitmiştim çok ilgili bir doktor işinde baya iyi. Medicalparkta Pervin karlı.
Emel5805 Uğur Tarhan var özel muayenehanesj var Medical Park Mehmet hoca var çok iyi merhametli güler yüzlü bir doktor en azinda. İnsanlarin dilinden anlıyor
Seydossa Emel5805 Aysusenn uğur turhana göründüm ve bana acilen ameliyat olmam gerektiğini söyledi başka bi doktora göründüğümde ise gerek olmadığını öğrendim
Aysusenn Seydossa benimde riskli bir gebeliğim var Samsun’da perinatoloji dr uğur Turhan var ben ordudan ona geldim iki kere detaylı da ve 28 haftada önlem olarak çağırmıştı . O kadar iyi bi hoca ki cidden öneririm. İmkanınızda var ise mutlaka görünün.🌸
Emel5805 Seydossa gidenler gayet memnun ve çevre illerden bir sürü hastası var size amaliyat ol dedi diye bir doktoru karalayamazsiniz
Seydossa Emel5805 karalamadım ben memnum kalmadığımı söyledim diğerleri memnun diye bende memnun olmak zorunda değilim gitmek isteyen tabi ki gidebilir
2inciAnnesi Seydossa Zehra Yılmaz, arkadaşlarımın çoğu ona gitmişti çok memnundu kendi kliniği var Atakum olması lazım
celileturk Seydossa uğur Turhan kadın doğum doktoru değil canım perinatolog. Diğer gerek yok dilen kişi doğumcu ise uğur hocayı dikkate almak en mantıklısı yara başka bir perinatoloğa görün derim. Riskle durumların uzmanı onlar çünkü. Doğumcu bir yere kadar bilebilir.
Seydossa celileturk farklı 2 tane perinotolog ile görüştüm uğur hoca kötü demiyorum makinası çok iyi diye duydum Samsun’da en güzeli odaymış ama beni hiç bir ağrım sızım sorunum yokken ameliyat etmek istemesi bizden önce doktor ile görüşüp aralarında karar vermesi bana para için yapıyor gibi geldi. Tabi ki herkesin kendi düşüncesi makinası için tercih edilebilir
Dlraylma5 Ceviz6550 eskiden olsa Seher hocayı önerirdim herkese ama Seher hoca eskisi gibi değil ve bunu bir çok kişinin ağzından duydum.
Techr Liv gamze Keles her muayene sonrası pamuk gibi oluyorum çok tatlı bir hoca … Zehra Yılmaz gebelik istediğim dönemde gitmistim ve kliniği vardı faydasını gördüm sadece çok pahalı olduğu için gebelikten sonra gitmedim
Dlraylma5 Seydossa Mehmet Çetinkaya bakıyor problemli olanlara ve tüp bebek olanlara ama sıra almak çok zor bir de herkese bakmıyor herhalde öyle diye duydum ama ben de liv de Sami hocaya gidiyorum.
Emel5805 Dlraylma5 Mehmet hoca gerçekten mükemmel bir doktor samimi duygularımla söylüyorum tüp bebek yapıyor evet bizde onun hastasıyız bana doğuma kadar bendesin dedi neye göre karar veriyor bilemem ama giden pişman olmaz