Dlraylma5 Ceviz6550 eskiden olsa Seher hocayı önerirdim herkese ama Seher hoca eskisi gibi değil ve bunu bir çok kişinin ağzından duydum.
Seydossa celileturk farklı 2 tane perinotolog ile görüştüm uğur hoca kötü demiyorum makinası çok iyi diye duydum Samsun’da en güzeli odaymış ama beni hiç bir ağrım sızım sorunum yokken ameliyat etmek istemesi bizden önce doktor ile görüşüp aralarında karar vermesi bana para için yapıyor gibi geldi. Tabi ki herkesin kendi düşüncesi makinası için tercih edilebilir
Techr Liv gamze Keles her muayene sonrası pamuk gibi oluyorum çok tatlı bir hoca … Zehra Yılmaz gebelik istediğim dönemde gitmistim ve kliniği vardı faydasını gördüm sadece çok pahalı olduğu için gebelikten sonra gitmedim
Dlraylma5 Seydossa Mehmet Çetinkaya bakıyor problemli olanlara ve tüp bebek olanlara ama sıra almak çok zor bir de herkese bakmıyor herhalde öyle diye duydum ama ben de liv de Sami hocaya gidiyorum.
Emel5805 Dlraylma5 Mehmet hoca gerçekten mükemmel bir doktor samimi duygularımla söylüyorum tüp bebek yapıyor evet bizde onun hastasıyız bana doğuma kadar bendesin dedi neye göre karar veriyor bilemem ama giden pişman olmaz