Kubraakgn0 Durux Bebek görünmedi daha çok küçük görünmemesi normal ama beslenme kesesi ve kordon bagı oluşmaya başlamış buda boş gebelik olmadığının kanıtı dedi
Kubraakgn0 Zeliha1818 Evet bizede geçmiyor keseyi filan gördük kanama olmadı bi sorun yok dedi doktorumda sadece ara ara ağrılarım oluyor ama sorun yok dedi doktorumda ama hep bi korku var içimde 🥹
Tugcecimbisn @nununundunyasi ben bebegin kalp atışı için doktora gidiyorum bana dua et kız önceki gebeliğin tam 7+4 ken kalp durmasından sonlandırdı bu da şimdi 7+4 çok korkuyorum
nununundunyasi Tugcecimbisn allah korusun bebısım boyle karsılastırma yapma bu seferki inşallah seninle 🙏🏻 dua edicem tabıı kı sağlıkla duyasın kalbini 🙏🏻
Iznur35 Günaydın hanımlar, güzel bır hafta olsun. Sağlıkla sıhhatle geçireceğimiz bebeğimizi kucağımıza alabileceğimiz güzel günleri görelim inşallah 🤗🥰
yildizha Kızlar ben bugün 4+4 oldum. Kasık ağrılarım baya azaldı çok yorulursam eğer ağrı hissediyorum. Halsizlik hala biraz var. Bunun dışında biraz bağırsak problemi yaşıyorum sizde durumlar nasıl?
Tugcecimbisn Cansuypr ben bugün doktodaydım sordum dedi ki gebeliğin hiçbir evresinde oruç tutmak uygun değil susam kadar da olsa 4 kg da olsa bebegin suya çok ihtiyacı var kendi bebeğinizin vebalidir dedi
Esra_aytekin Kızlar 6 hafta 6 günlük oldum geç döllenme olmuş bizim bgun kontrole gttim fakat kese ve beslenme eşini gördü Dr bebeği goremedi normalmi acaba
gamzebngaa_dmr Esra_aytekin bende bugün doktora gittim 6+2 bugünü sayarsak 6+3 oluyor benimde kese var bebek yok haftaya çağırdı kese küçük dedi haftayla uyumlu değil 8.6 mm dedi haftaya geldiğinde kese büyümüşse sorun yok geç döllenme dedi ama büyümezse boş gebelik dedi