ZehraNur21 nununundunyasi beyzaao evet az da olsa çıkar. Hastanenin acil bölümü betahcg bakıyor. Ordan yaptır boşuna muayeneye gitme 5. Hafta git
ZehraNur21 Seyhan000 bana da dinletti normalde tehlikeli diyorlar dinletmesi ama bebeğin kalbi sınırda atıyordu ondan baktı. Umarım bu hafta yükselir
nununundunyasi beyzaao 4 haftalıkken kanda belli olur canım geç döllenme yasanmadiysa şayet. Tavsiyem birazcık daha beklemen 🫶🏻
Fahriye123 beyzaao ben bi kaç gün öncesi yaptım adetim geçmeden kan tahlili veya idrarda çıkmadı ama adetten 2 gün geçti her ikisini de yaptım çıktı
Zeliha1818 nununundunyasi 5+4′um salı günü kese için çağırdı daha öncesinde bir düşük ve bir kimyasalim var inşallah sağ salim kucağıma alırım 🙏
Kubraakgn0 Zeliha1818 Bizde bugün 6+0 olduk cuma günü kalp atışını duymaya çağırdı inşallah duyulur ya duyulmazsa diye çok korkuyorum 🥹
nununundunyasi Zeliha1818 amiin inşallah 🙏🏻 keseyi gördüğünde bizimle burda heyecanını paylaşabilirsin 🌸🌸
Zeliha1818 Kubraakgn0 İnşallah Duyulur Gerçekten Rabbim Dileyen İsteyen Herkesin Sağ Salım Kucağına Almayı Nasip Eder❤️
Zeliha1818 Kubraakgn0 İnşallah Nedense Vakit Geçmiyor Çok Korkuyorum Salı Günu Kan Verdiğimde 541di Perşembe verdiğimde ise 1134du doktor güzel ilerliyor dedi
Kubraakgn0 Zeliha1818 Evet bizede geçmiyor keseyi filan gördük kanama olmadı bi sorun yok dedi doktorumda sadece ara ara ağrılarım oluyor ama sorun yok dedi doktorumda ama hep bi korku var içimde 🥹
Kubraakgn0 Durux Bebek görünmedi daha çok küçük görünmemesi normal ama beslenme kesesi ve kordon bagı oluşmaya başlamış buda boş gebelik olmadığının kanıtı dedi