gamzebngaa_dmr Esra_aytekin bende bugün doktora gittim 6+2 bugünü sayarsak 6+3 oluyor benimde kese var bebek yok haftaya çağırdı kese küçük dedi haftayla uyumlu değil 8.6 mm dedi haftaya geldiğinde kese büyümüşse sorun yok geç döllenme dedi ama büyümezse boş gebelik dedi
dilankaras gamzebngaa_dmr ben 5+0 da gıtmıstım 8 mm di kese doktor normal demişti onsallah boş gebelık degıldır sızınkı bende üç ay önce boş gebelık gecırdım yarın kalp atışı ıcın gıdıcem çok korkuyorum
Esra_aytekin gamzebngaa_dmr benim kese güzel büyümüş dedi beslenme eşide olusmus dedi Altan bakmak istedi ben kabul etmedim geç döllenme die beklemek istedim
Nezahatozen Merhabalar hanımlar bugun bende regl gecikince test yaptım hamileyim ama yarın kan vericem 4+1 le başladık öyle gözüküyor
yildizha Nezahatozen benim ilk. Bugün 4+4 olduk ama şaka gibi geliyor. Sanki kendimle alakalı konuşmuyormuşum da başka bir hamileden bahsediyormuşum gibi hissediyorum🥲🥲
Nezahatozen yildizha ilk Baska oluyor gercekten kızımı öğrendiğimde aglamıstım ama suan 2. Sini öğrenince cok saskınım mutluyum olmaz diye düşünüyordum ama nasip
_edanurr Hayırlı ramazanlar. Ben erken öğrendim. 8 Şubat son adet tarihim adetten önce beta değerim 102 adet günü 276 çıktı cuma günü. Sizce bugün kaçtır. Kaçta kese gözükür :)
yildizha _edanurr benim de son adet tarihim 8 şubat. En son geçen perşembe kan verdim 1200 çıkmıştı. Cuma günü vajinal ultrason ile keseyi gördük doktor 5+0 denebilir kese boyutuna göre dedi
Yimma _edanurr bat tarihimiz aynıymış benim de 8 şubat yarın doktor randevum var değerlerimi yazarım kıyaslarız ☺️
_edanurr yildizha benim geç döllenme olmuş olabilir mi acaba ama Şuan haftaya göre 4 hafta olmam gerekiyordu
Yimma yildizha tarihlerimiz aynı henüz doktora gitmedim ama uygulamalar bugün 4+5 gösteriyor doktorunuz 5 dediğine uygulamalar biraz eksik mi hesaplıyor acaba
yildizha _edanurr bilmiyorum ki olabilir belki. Ben doktora gittiğimde çok erken gelmişsin dedi 2 hafta sonra gelseydin karından ultrasonla görürdük dedi. Bence acele etme vajinal ultrasonda insan çok geriliyor